Skær igennem støj - Littmann® CORE digital stetoskop

Vi præsenterer det nye 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop.

 • Vi præsenterer vores mest avancerede stetoskop til dato med op til 40x forstærkning af lyden (ved maksimal frekvens i forhold til analog tilstand), aktiv støjreduktion, lydbølgevisualisering i appen og en række andre effektive nye funktioner, der er designet til at give dig et klarere billede af din patients helbred. Nu kan du lytte som aldrig før med komfort og sikkerhed af et 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop.


Produktets egenskaber

3M™ Littmann® CORE digital stetoskop

Køb nu

Med et komfortabelt design og enestående akustik, som nu er tilført effektiv digital teknologi, er det mere end bare et stetoskop. Det er en helt ny måde at lytte først på. Opgradér til 3M™ Littmann® CORE digital stetoskopet.

 • Nærbillede af auskultation af bryst
  Op til 40x forstærkning af lyden

  Den enestående akustik af vores stetoskop med kardiologikvalitet lyder endnu bedre med op til 40x forstærkning af lyden (med maksimal frekvens sammenlignet med analog tilstand). Du kan høre de mindste lyde, så det bliver endnu lettere at stille diagnoser.

  Køb nu

 • Læge auskulterer for lungelyde
  Aktiv støjreduktion

  Hjælper med at udelukke distraherende lyde, som er almindelige i det hektiske miljø, med vores aktive teknologi til støjreduktion. Det gør det også lettere at lytte, da uønsket baggrundsstøj reduceres, så du kan fokusere på at lytte til det, der er vigtigt: din patient og dennes kropslyde.

  Køb nu

 • Nærbillede af læge med stetoskop i ørerne
  Bløde øreoliven

  Vores tætsluttende øreoliven tilpasser sig brugerens ører og giver en fremragende lydtæthed og samtidig en komfortabel pasform. Det betyder, at du kan lytte sikkert og komfortabelt.

  Køb nu

 • Læge, der holder 3M Littmann CORE digital stetoskop mod en mands bryst
  Flere lyttetilstande

  Ved hjælp af en knap kan du hurtigt skifte mellem analog og forstærket lyttetilstand alt efter behov. Derudover gør de to justerbare membraner (voksen og barn) det muligt for dig at lytte efter både høj- og lavfrekvente lyde uden at skulle flytte bryststykket.

  Køb nu

 • Læge, der auskulterer og viser en mand appen på en tablet
  Kan tilsluttes Eko-software

  Bluetooth® trådløs forbindelse giver 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop evnen til at parres med en række mobilenheder, så du kan visualisere, optage og gemme lyde blot ved at trykke på en knap.

  Køb nu

 • Læge, der auskulterer en drengs bryst, mens han ser på telefonappen
  Designet til komfort.

  Med et vinklet headset, der tilpasser sig dine ørekanaler perfekt, og et bryststykke, som du kan holde, som du ønsker det, er 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop designet til komfort under patientvurderingen.

  Køb nu


 • 3M Littmann CORE digital stetoskop forbundet til Eko-software på telefon

  Indfang. Analysér. Del.

  Gør mere end nogensinde før med trådløs forbindelse. Det FDA-godkendte 3M™ Littmann® CORE digital stetoskop fungerer med Eko-software på iOS- og Android-enheder og giver dig en HIPAA-kompatibel metode (Health Insurance Portability and Accountability Act) til at gemme og kommentere på optagelser af 15, 30, 60 eller 120 sekunders varighed i et sikkert dashboard. Opret et bibliotek med hjertelyde for at overvåge, hvordan en sygdom udvikler sig, eller til undervisning, eller del endda dine optagelser med kolleger på en sikker måde. Brug desuden "Eko Artifical Intelligence" som hjælp til at påvise mislyde i hjertet (abonnement kræves; kun tilgængeligt i USA).

FØLG 3M™ LITTMANN® BRANDET
3M, Littmann, L'et, Littmann logoet, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III og bryststykkets form er varemærker tilhørende 3M.
Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG. Java er et registreret varemærke tilhørende Oracle.
Skift lokation
Danmark - Dansk