Kan jeg selv påføre grafikken?

 • Ja, hvis du mener, du har erfaringen og færdighederne. Hvis du er usikker, er det imidlertid bedre at lade være. Jo større grafik og jo flere overfladekonturerer og kanter, der er involveret, jo flere færdigheder kræves. Selv ved mindre grafik skal du være klar over, hvordan du klargør overfladen og håndterer folien for at få det bedste resultat og for at folien holder, så længe som den skal. 

  3M tilbyder en fantastiske række af særligt klæbende funktioner, der gør påføring af folie meget nemmere:

   

  • Film med 3M™Controltac™ selvklæbende teknologi giver dig mulighed for at 'føre' grafikken over den overflade, du vil påføre den på og kun effektuere fuld adhæsion, når du anvender tryk på overfladen. Denne glideevne betyder, at du kan line grafikken perfekt op, før du påfører den.  
  • Film med 3M™ Comply™ selvklæbende teknologi indeholder små kanaler, der frigiver luft i deres klæbemiddel. Luft, der fanges under folien under påføringen og normalt resultere i frustrerende bobler i folien, kan nemt skubbes ud af folien for en påføring uden rynker og bobler, hvorved det undgås at skære i boblerne for at lukke luften ud. 

  Tal med din udvalgte 3M-partner om påføringen af din grafik for at beslutte, om der er mulighed for, at du kan foretage påføringen.

Find en godkendt installatør i nærheden af dig
Find en certificeret og godkendt installatør i nærheden af dig.