1. Command™ Brand
 2. Projekter
 3. Hjørne gallerivæg
Hjørnegallerivæg

Hjørnegallerivæg

Jamie, C.R.A.F.T.

Tilpas dine rum ved at lave dit helt eget galleri i dit hjem – find blot en bar væg! Bland og tilpas dine rammetyper og farver; det er også en fantastisk måde at få noget farve på væggene på!


Nødvendige materialer:

 • – Command™ strips til billedophæng

  – Spraymaling i flere farver – dette projekt bruger gul, turkis og hvid

  – Rammer i forskellige størrelser

  BEMÆRK: Følg alle Command™ Brand pakkevejledninger for korrekt rengøring af overflader og forberedelse, placering af klæbestrips og anbefalede vægtanvisninger.

 • Nødvendige materialer

Vejledning:

 • 1. Saml 26 billedrammer i forskellige størrelser eller nok til at fylde væggen eller hjørnet, du planlægger at dekorere.

  Beslut, hvilke rammer du vil sætte billederne i. For nogle af de større rammer kan du overveje at fjerne glasset og bruge dem til at indramme en eller to andre rammer med billeder for at tilføje dybde og dimension til galleriet.

  Fjern glasset og bagsiden af hver ramme. Mal fire rammer gule og tre rammer turkis med spraymaling. Resten af rammerne skal have et ny lag hvid maling. Vent mindst syv dage efter at have malet rammerne, før de hænges op.

  Rens væggens overflade med isopropylalkohol, tør forsigtigt af, og lad den tørre.

 • Trin 1
 • 2. Tag Command™ strips til billedophæng ud af emballagen og adskil hver strip. For at danne et sæt sættes to strips sammen, indtil du hører et klik.

  RÅD: Hvis der bruges medium strips, er et sæt strips nødvendigt til en ramme på op til 1,3 kg, to sæt til rammer på op til 2,7 kg og fire sæt strips er nødvendige for rammer på op til 5,4 kg.

  Fjern et grønt dækpapir, og placer et sæt af strips på bagsiden af rammen. Tryk hårdt mod bagsiden af rammen. Gentag med de resterende strips, der er nødvendige for at kunne hænge rammen op.

  Aftag de resterende grønne dækpapir fra strips fastgjort til bagsiden af rammen.

  Placer rammen på væggen, og tryk forsiden af rammen mod væggen i 30 sekunder.

  Fjern rammen ved at holde den i bunden og trække den op og ud mod dig selv.

  Gentag processen med de 25 andre rammer.

 • Step 2
 • 3. Vent en hel time, før rammerne monteres på væggen igen. Bring strips på bagsiden af rammerne på linje med strips på væggen. Tryk hver ramme hårdt mod væggen, indtil du hører et klik, for at sikre at rammerne er sikkert monteret.

 • Trin 3

Faner
  billedophæng vægdekoration gallerivæg dekoration strips_til_billedophæng


  Følg Command
  Command Brand er et varemærke, der tilhører 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk