1. Command™ Brand
 2. Projekter
 3. Snemandsscene
Scene med snemænd

Scene med snemænd

Jamie Dorobek, C.R.A.F.T.

Lav en eventyragtig vinterudstilling foran dit hus uden sne! Dette projekt bruger en række hvide LED-lys monteret udvendigt på et vindue med Command™ dekorationsclips UDENDØRS i form af en snemand og bruger hvidt bånd til at efterligne sne.


Nødvendige materialer:

 • Command™ dekorationsclips UDENDØRS

  – Tape, helst Scotch™ Magic Tape

  – Udvendigt vindue med en stikkontakt i nærheden

  – Sort filtpen, som kan slettes efter tørring

  – Svamp til sletning efter tørring

  – To pinde

  – En kæde af hvide LED-lys

  – En rulle hvidt bånd

  – Snefnug

  – Orange karton

  – Saks


  BEMÆRK: Følg alle Command™ Brand pakkevejledninger for korrekt rengøring af overflader og forberedelse, placering af klæbestrips og anbefalede vægtanvisninger.

 • Command™ udendørs lysclips

   


Vejledning:

 • 1. For at lave snemanden skal du rense vinduets overflade med isopropylalkohol, tørre forsigtigt af og lade det tørre. Brug ikke vinduesrens eller husholdningsmidler, da disse kan påvirke klæbeevnen.

 • Trin 1
 • 2. Brug filtpennen til at markere omridset af din snemand, og marker de områder, hvor du planlægger at fastgøre en Command™ dekorationsclips UDENDØRS.

  BEMÆRK: For de bedste resultater skal du planlægge at bruge en clips hver få cm for at holde snemandens design stramt. Dette projekt brugte 20 lysclips til at lave snemanden.

 • Trin 2
 • 3. For at påsætte Command™ dekorationsclips UDENDØRS skal du fjerne det blå dækpapir og trykke klæbestrippen fast på bagsiden af clippen. Aftag derefter det sorte ”Wall side”-dækpapir, og tryk clipsen fast på vinduet.

  Tryk hårdt langs hele clipsen i 30 sekunder, og vent en time, før den bruges.

  Gentag dette trin for at fastgøre de resterende lysclips ved at følge omridset.

 • Trin 3
 • 4. Så snart alle lysklemmerne er placeret, skal du bruge svampen til at fjerne alle markeringer.

  Ved at starte i den ene ende af kæden af LED-lys, indsættes lysene i lysclipsene for at sikre, at lysene ikke hænger slapt mellem clipsene.

 • Trin 4
 • 5. For at pynte scenen, skal du gentage trin tre herover for at fastgøre flere clips langs bunden af vinduet. Indsæt resten af lyskæden i clipsene, og væv det hvide bånd ind og ud af lysclipsene for at efterligne sne.

  Bestem, hvor du vil tilføje snefnug, og brug filtpennen til at markere disse områder. Gentag trin tre ovenfor for at fastgøre lysclips, og hæng et snefnug fra hver lysclips.

  Gentag trinnet herover for at tilføje pinde som arme på din snemand.

  Skær en orange trekant fra kartonen, og tape den til snemandens ansigt som næse. Brug filtpenne til at tegne snemandens ansigt og tøj: Øjne, mund, butterfly, hat, knapper osv. Du er velkommen til at give ham nyt tøj på en gang imellem ved at slette og tegne igen, som nødvendigt.

 • Trin 5

Faner
  Jul gennemsigtige_kroge


  Følg Command
  Command Brand er et varemærke, der tilhører 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk