3M Kommercielle løsninger

Let's Print and Wrap

 • Sådan vinder du

  Du kan være den heldige! Se, hvordan du bliver tilmeldt konkurrencen Let’s Print & Wrap!.

 • Berettigede produkter

  Bliv inspireret. Der findes utallige anvendelser af 3M™ Printindpakningsfolie. Se efter konkurrencemærkater på specialmærkede kasser med disse produkter.

 • Vind med HP

  Køb en HP Latex 365-printer mellem 1. februar 2018 og 31. maj 2018, så modtager du 10 pinkoder med chancen for omgående gevinst.

 • Deltag for at vinde

  Indløs din kode for at få din præmie. Alle pinkoder kan indtastes med chance for at vinde.


To måder at vinde på

Du kan let vinde værktøjer, smarte ting, elektronik og meget andet ved at købe en specialmærket kasse med 3M™ Printindpakningsfolie. Og der er tusindvis af præmier på spil, herunder en HP Latex 365-printer som stor hovedpræmie (til en værdi af € 20.000), så jo mere du indpakker, jo mere kan du vinde.

Three ways to win

Se efter et mærkat på specialmærkede kasser med 3M™ Printindpakningsfolie. Riv det af for at se, om du har vundet en af de tusindvis af præmier lige fra t-shirts til et nyt TV. Uanset om du får en omgående gevinst eller ej, så giver hver eneste pinkode dig chancen for gevinst. Den store hovedpræmie på én HP Latex 365-printer (værdi ca. € 20.000) bliver fundet blandt alle gyldige pinkoder, der er indtastet inden 10. juni 2018.

Indpak mere. Vind mere. Tusindvis af præmier kan vindes.

  Brug ikke Microsoft Edge browser, da din PIN muligvis ikke bliver registreret

 • Bestil en prøve,
  og bliv overbevist!

 • Alle felter er obligatoriske, medmindre de er angivet som valgfrie

 • Jeg accepterer hermed at overholde alle konkurrenceregler og lovgivning.*


 • Ved at markere feltet giver jeg udtrykkeligt samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender og accepterer, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.

Tak for din forespørgsel! Vi behandler den så hurtigt som muligt.
Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din forespørgsel, kan du kontakte os via letsprintandwrap@mmm.com.

3M Commercial Solutions Division

Vi beklager ...

Der opstod en fejl under indsendelse. Prøv igen senere ...


 • †Tilbud gælder kun for grafikproducenter i Vesteuropa (*). Tilbud gælder ikke ved forbud eller restriktion. Tilbud gælder, så længe lager haves. Maksimalt 1 A4-prøvesæt og 1 prøvepakke pr. grafikproducent. 3M kan annullere eller ændre dette prøvetilbud helt efter eget valg og uden forudgående varsel. Tilbud gælder kun i henhold til disse vilkår. Der leveres ingen pinkode til konkurrence sammen med gratis A4-prøvesæt og/eller prøvepakke. * Konkurrencen gælder kun i disse vesteuropæiske lande: Belgien, Holland, Luxembourg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Grækenland, Spanien, Portugal, Storbritannien og Irland.
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Danmark   
Dansk