1. 3M Kommunikation

3M Kommunikation

webLoaded = "false"
 • Den 4. juni 2018 bekendtgjorde 3M, at virksomheden har gennemført frasalget af stort set hele sin Communication Markets Division til Corning Incorporated. Produkter til vejlig beskyttelse af antenne koasialstik samt folier til at at skjule antenner er ikke inkluderet i frasalget, og de er blevet flyttet til 3M's Electrical Markets Division. 3M vil fortsat supportere dette websted i overgangsperioden. Efter overgangsperioden bliver du omdirigeret til en Corning-side. 

Communication Tower
Vi træffer større foranstaltninger for at hjælpe dig med at gøre verden mindre.
Se alle Kommunikationsprodukter

Kommunikation

Drag nytte af vores konkurrencefordel.

Hos 3M er vi førende når verden skal forbindes og tilsluttes nettet. Fra fiber til hjemmet til trådløs mobilkommunikation og struktureret kabling, skaber vi forbindelse mellem produkter, mennesker og virksomheder ved at udnytte kompetencen fra mere end 45 teknologiplatforme til at udvikle kundefokuserede innovationer. I denne hastigt udviklende industri forandrer vores teknologier netværkdesign, -installation og -vedligeholdelse. Uanset hvor dit netværk er på vej hen, så kan vi hjælpe.


Kommunikationsprodukter

Se alle Kommunikationsprodukter

     

    • Forbedrer netværk og forbindelser rundt omkring i hele verden.

     I takt med at verden bliver mere indbyrdes forbundet, stiger behovet for kommunikationsløsninger, som er endnu mere pålidelige, effektive og globale. Vi har brug for løsninger, der løser fremtidens kommunikationsproblemer – i dag. Det er netop det, 3M arbejder på. Vores fiberoptiske tilslutninger og indkapslinger sørger for hurtigere netværksinstallation. Vores nyeste klæbemidler gør det nemmere at opgradere eksisterende bygninger med bredbåndstjenester. Fra vejrbeskyttelse af radiotårne til vandfri ildslukning i datacentre – vores teknologier ændrer den måde, som netværk designes, installeres, beskyttes og vedligeholdes på. 3M forbedrer lokale og globale kommunikationsnetværk i dag – med henblik på morgendagen. Uanset hvor dit netværk er på vej hen, så kan vi hjælpe.

     

    Om kommunikation hos 3M

    • Hos 3M er vi eksperter når verden skal forbindes og tilsluttes nettet. Fra fiber til hjemmet til trådløs mobilkommunikation og struktureret kabling, skaber vi forbindelse mellem produkter, mennesker og virksomheder ved at udnytte kompetencen fra mere end 45 teknologiplatforme til at udvikle kundefokuserede innovationer. I denne hastigt udviklende industri forandrer vores teknologier netværkdesign, -installation og -vedligeholdelse. Uanset hvor dit netværk er på vej hen, så kan vi hjælpe.

    Andre 3M-websites
    bCom
    Følg os
    De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
    Skift lokation
    Danmark - Dansk