1. Alle 3M-produkter
31 Resultater 
31 Resultater 
Find et produkt

31 Resultater 
Konstruktion

Konstruktion

Kontakt en 3M ekspert

Når det gælder samling af udvendige paneler på højprofilerede bygninger som f.eks. Chicagos O'Hare-lufthavn og Walt Disney Concert Hall, bruger arkitekterne 3M™ VHB™ Tape til at sammenføje ét materiale med et andet og fordele spændingsbelastningen i hele samlingens længde.


Forordning (EU) nr. 305/2011 om byggevarer (CPR) fastlægger harmoniserede betingelser for markedsføring af byggevarer i og uden for Den Europæiske Union.


Disse bestemmelser har direkte indflydelse på kravene til byggevarer, der som følge heraf afspejles i nationale produktstandarder, nationale tekniske forskrifter og andre nationale tekniske specifikationer samt bestemmelser for byggevarer. CE-mærkningspligten gælder for alle byggevarer, der er omfattet af en harmoniseret standard.


Der kan udstedes europæiske tekniske vurderinger (ETA), hvis byggevaren ikke eller kun delvist er omfattet af en harmoniseret europæisk standard (hEN). Vurderingsmetoder og -kriterier for ETA'er fastlægges i et europæisk vurderingsdokument (EAD).
ETA er gældende i alle 28 EU-medlemsstater, i EØS-landene og i Schweiz, Norge og Tyrkiet.
Anvendelser som Structural Glazing og Facadebeklædning er ikke omfattet af harmoniserede standarder, og derfor har 3M valgt en frivillig CE-mærkning af udvalgte produkter til disse anvendelsesformål.


Kontakt din lokale 3M-repræsentant for at få flere oplysninger.

Se, hvordan 3M™ VHB™ tape anvendes inden for byggeri

 • Hvordan 3M™ VHB™ tape hjalp RJ Aluminum med at forbedre deres effektivitet

  Se, hvordan 3M™ VHB™ tape hjalp RJ Aluminum med at forbedre deres effektivitet

 • 3M™ VHB™ tape sammenlignet med strukturelle silikoneklæber

  3M™ VHB™ tape sammenlignet med strukturelle silikoneklæber

 • Samlingsprocessen for 3M™ VHB™ Strukturel Glazingtape

  Samlingsprocessen for 3M™ VHB™ Strukturel Glazingtape


3M™ VHB™ tape produktserier

 • 3M™ VHB™ Strukturel Glazingtape

  3M™ VHB™ Strukturel Glazingtape er holdbart, højtydende, dobbeltklæbende akrylskumtape til at montere glaspaneler på facadesystemer, butiksvinduer og -dørsystemer samt ovenlyssystemer eller belysning under halvtage. Denne tape giver en betydelig fordel for facadeentreprenør og producenter af facademoduler

 • 3M™ VHB™ arkitektonisk Glazingtape

  3M™ VHB™ arkitektonisk Glazingtape har multifunktionelt akrylklæbestof på begge sider af en formbar skumkerne. Kombinationen af styrke og formbarhed er specielt designet til at klæbe på metaller, glas og andre slags materialer med middel til høj overfladeenergi. Anvendelsesformålene for denne tape omfatter arkitektonisk beklædning som et alternativ til strukturel silikone og afstandsstykke - tape/pakninger.


Leder du efter mere information ?

Viser 1-24 af 31 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk