1. Alle 3M-produkter
14 Resultater 
14 Resultater 
3M fugtbarrierer, cremer og lotions
 • Behageligt til selv den mest skrøbelige hud

  Beskytter hud mod nedbrydning, som skyldes inkontinens, hudskader som følge af medicinske klæbere (MARSI), kroniske sår, diabetes og stomipleje.


 • Inkontinensrelateret dermatitis

  Inkontinensrelateret dermatitis

  Når patientens hud er eksponeret til urin og/eller fæces, har det en negativ indvirkning på hudens tilstand:

  Fugt gør huden mere sårbar over for friktion, hvilket kan føre til fugtrelateret hudskade. Urin kan også reducere vævstolerancen i forhold til friktion, forskydning eller tryk

  Ændret pH-værdi af huden kan fremme patogenisk vækst

  Fæcesenzymer kan direkte skade huden

  Kombinationen af kemisk (traditionel sæbe) og fysisk (afvaskning) irritation svækker hudens tilstand


Præsentationsvideoer


 • 3M Cavilon No Sting barrierefilm

  3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm

  Kropsvæsker, traume forårsaget af klæbestoffer, friktion og inkontinens kan hurtigt nedbryde huden. Cavilon™ No Sting barrierefilm er en flydende barrierefilm uden alkohol, som ikke svier. Den giver beskyttelse mod hudskader på grund af inkontinens i op til 72 timer. En åndbar film beskytter ødelagt hud og reducerer hudens nedbrydning. Den er transparent, hvilket giver mulighed for inspektion af den sarte hud. Den unikke formel giver langtidsholdbar beskyttelse og overføres ikke til, eller forstyrrer, bleer eller inkontinensbukser.

  Få mere at vide om 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm (PDF, 303,00 KB)


 • 3M Cavilon Antifungal Cream

  3M™ Cavilon™ Langtidsvirkende barrierecreme

  Hyppig re-applicering af barrierecreme er tidskrævende. Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme giver en holdbar og langvarig beskyttelse mod kropsvæsker og fugter huden. Der kræves færre påføringer, hvilket sparer tid og arbejdskraft. Dens unikke polymerbaserede formel giver en åndbar barriere, der øger hudens sundhed hos patienter med risiko for hudskade på grund af inkontinens, samtidig med, at den giver klæbende produkter mulighed for at klæbe til huden. Cremen forsvinder ind i huden, tilstopper ikke undertøj eller bleer og modstår afvaskning. Regelmæssig brug af Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme på intakt hud kan beskytte mod nedbrydning, der skyldes regelmæssig eksponering over for urin og fæces, hvilket gør det mere behageligt for patienten.

  Få mere at vide om Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme (PDF, 281,33 KB) • 3M Cavilon Cremer og lotions

  3M™ Cavilon™ Vaskeservietter til kontinenspleje

  For at rengøre huden efter inkontinens anbefaler vi at bruge Cavilon Vaskeservietter til kontinenspleje. Disse servietter rengører, tilfører fugt og beskytter huden. Det gør det nemt at implementere de vigtigste elementer i et vellykket på program til forhindring af inkontinensrelateret dermatitis. Hvis der kræves ekstra beskyttelse, er Cavilon Vaskeservietter til kontinenspleje kompatible med 3M™ Cavilon™ Langtidsvirkende barrierecreme og 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm.
   


Viser 1-14 af 14 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign