1. Alle 3M-produkter
9 Resultater 
 • Barrierefilm og cremer
 • 9 Resultater 
  3M fugtbarrierer, cremer og lotions
  • Behageligt til selv den mest skrøbelige hud

   Beskytter hud mod nedbrydning, som skyldes inkontinens, hudskader som følge af medicinske klæbere (MARSI), kroniske sår, diabetes og stomipleje.


  • Inkontinensrelateret dermatitis

   Inkontinensrelateret dermatitis

   Når patientens hud er eksponeret til urin og/eller fæces, har det en negativ indvirkning på hudens tilstand:

   Fugt gør huden mere sårbar over for friktion, hvilket kan føre til fugtrelateret hudskade. Urin kan også reducere vævstolerancen i forhold til friktion, forskydning eller tryk

   Ændret pH-værdi af huden kan fremme patogenisk vækst

   Fæcesenzymer kan direkte skade huden

   Kombinationen af kemisk (traditionel sæbe) og fysisk (afvaskning) irritation svækker hudens tilstand


  Præsentationsvideoer


  • 3M Cavilon No Sting barrierefilm

   3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm

   Kropsvæsker, traume forårsaget af klæbestoffer, friktion og inkontinens kan hurtigt nedbryde huden. Cavilon™ No Sting barrierefilm er en flydende barrierefilm uden alkohol, som ikke svier. Den giver beskyttelse mod hudskader på grund af inkontinens i op til 72 timer. En åndbar film beskytter ødelagt hud og reducerer hudens nedbrydning. Den er transparent, hvilket giver mulighed for inspektion af den sarte hud. Den unikke formel giver langtidsholdbar beskyttelse og overføres ikke til, eller forstyrrer, bleer eller inkontinensbukser.

   Få mere at vide om 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm (PDF, 303,00 KB)


  • 3M Cavilon Antifungal Cream

   3M™ Cavilon™ Langtidsvirkende barrierecreme

   Hyppig re-applicering af barrierecreme er tidskrævende. Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme giver en holdbar og langvarig beskyttelse mod kropsvæsker og fugter huden. Der kræves færre påføringer, hvilket sparer tid og arbejdskraft. Dens unikke polymerbaserede formel giver en åndbar barriere, der øger hudens sundhed hos patienter med risiko for hudskade på grund af inkontinens, samtidig med, at den giver klæbende produkter mulighed for at klæbe til huden. Cremen forsvinder ind i huden, tilstopper ikke undertøj eller bleer og modstår afvaskning. Regelmæssig brug af Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme på intakt hud kan beskytte mod nedbrydning, der skyldes regelmæssig eksponering over for urin og fæces, hvilket gør det mere behageligt for patienten.

   Få mere at vide om Cavilon Langtidsvirkende barrierecreme (PDF, 281,33 KB)  • 3M Cavilon Cremer og lotions

   3M™ Cavilon™ Vaskeservietter til kontinenspleje

   For at rengøre huden efter inkontinens anbefaler vi at bruge Cavilon Vaskeservietter til kontinenspleje. Disse servietter rengører, tilfører fugt og beskytter huden. Det gør det nemt at implementere de vigtigste elementer i et vellykket på program til forhindring af inkontinensrelateret dermatitis. Hvis der kræves ekstra beskyttelse, er Cavilon Vaskeservietter til kontinenspleje kompatible med 3M™ Cavilon™ Langtidsvirkende barrierecreme og 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm.
    


  Viser 1-9 af 9 matchende produkter
  Sammenlign op til tre produkter:
  Sammenlign
  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk