1. Alle 3M-produkter
5 Resultater 
 • Curos
 • 5 Resultater 
  5 Resultater 
  Curos prop til beskyttelse af porten

  3M™ Curos™ Desinficerende propper

  • Beskytter porte og giver ro i sindet.

   Brug Curos Desinficerende propper i kampen mod infektionsskabende mikrober.

   Det sidste en patient bør bekymre sig om ved indlæggelse på et hospital er at få en CLABSI (central line-associated bloodstream infection).

   CLABSI er almindeligt, men sådan behøver det ikke være. Ensartet brug af Curos Desinficerende propper på nålefri membraner er med til at reducere CLABSI. Tryk og skru Curos Desinficerende propper på de nålefri membraner og luer-anordninger for at desinficere og beskytte mod kontaminering.

   Hvert enkelt Curos Desinficerende propper indeholder 70 % isopropylalkohol (IPA). IPA bader overfladen på den luer-aktiverede anordning og desinficerer den på blot 1 minut!

   Men virker de rent faktisk?
   Ja! Effektiviteten af Curos produkter blev testet in vitro i forhold til Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida glabrata og Candida albicans og viste sig at have en reduktion > 4 log.

   Ned med bakterierne, op med Curos produkter!

    

  • Fordele ved Curos Desinficerende propper

    

   Mindre skrubberi, mere pleje
   Sygeplejersken skal bruge mindre tid end ved de fleste skrubbeprotokoller.

   Desinficerer konsekvent i op til 7 dage
   Passiv desinficering fjerner forskelligheden i de teknikker, som forekommer ved manuel skrubning, og giver en ensartet desinfektion hver gang. Curos Desinficerende propper kan blive på i op til 7 dage, så de nålefri membraner holdes rene og beskyttede. 3M™ Curos Tips™ Desinficerende propper til luer-anordninger kan også blive på, så luer-anordningerne er rene og beskyttede i op til 7 dage.

   Beskyttelse, der bliver, hvor den er
   Curos Desinficerende propper skrues nemt på og holdes sikkert på plads på almindeligt anvendte nålefri membraner – overholder Infusion Therapy Standards of Practice-retningslinjerne for tilføjelsesanordninger fra 2016.

   Lyse farver viser vejen til den rigtige desinficering
   Vores propper i lyse farver, viser, med det samme, at porten er ren, og det gør det nemt og sikkert at måle compliance af regler og standarder for desinficering.

   Let tilgængeligt, når det er nødvendigt
   Strips fra Curos-produkter kan hænges på IV-stativet, så de er let tilgængelige, sikrer bedre compliance af regler og standarder og nedbringer mængden af affald.

    
    

    

  • Det er ikke os, der siger det

    

   Mange hospitaler har dokumenteret brugen af Curos™ Desinficerende propper effektivitet og har angivet reduktioner i kateterrelaterede infektioner af blodbanen, kontaminerede blodkulturer og de tilknyttede plejeomkostninger.

   Download resumeet med den kliniske evidens.

   AJIC November 2014: Impact Of Universal Disinfectant Cap Implementation On Central-Line Associated Bloodstream Infections 
   Merrill KC, Sumner S, Linford L, Taylor C, and Macintosh C.

    

   • Andelen af CLABSI-infektioner faldt med >40% efter implementeringen af Curos Desinficerende prop.
   • Ugentlige kontroller af overholdelsen af regler og standarder viste, at en 10 % stigning i overholdelse fra sygeplejerskernes side medførte et statistisk signifikant fald på 7 % i infektionsraten.
   • Brugen af Curos-produktet blev relateret til estimerede besparelser på over £ 200.000 området på det undersøgte hospital.

   Klik her for at anmode om en kopi af denne undersøgelse.


   JAVA December 2012: Central Venous Catheter Protective Connector Caps Reduce Intraluminal Catheter-Related Infection 
   Ramirez C, Lee AM, Welch K.

   • I løbet af 2010 blev CLABSI-raten reduceret fra 1,9 i 2010 til 0,5 i prøveperioden på 1 år.
   • Implementeringen af Curos-propper på strips i den femte måned i prøveforløbet øgede compliance raten fra 63 til 80 %.

   Klik her for at anmode om en kopi af denne undersøgelse.


   AJIC December 2012: Impact Of Alcohol Impregnated Port Protectors And Needleless Neutral Pressure Connectors On Central Line-Associated Bloodstream Infections And Contamination Of Blood Cultures In An Inpatient Oncology Unit 
   Sweet, MA; Cumpston A; Briggs, F, Craig M and Hamadani M.

   • I alt 6.851 dage med centralt kateter og 16 CLABSI'er (2,3 infektioner/1.000 dage med centralt kateter) blev dokumenteret i løbet af kontrolperioden sammenlignet med 3.005 dage med centralt kateter og en CLABSI (en rate på 0,3 infektioner/1.000 dage med centralt kateter) i løbet af interventionsperioden (relativ risiko, 0,14; 95 % konfidensinterval [CI], 0,02-1,07; P = 0,03).
   • Andelen af kontaminerede blodkulturer fra centrale katetre var 2,5 % (17 af 692) i kontrolperioden, men kun 0,2 % (1 af 470) i interventionsperioden (relativ risiko, 0,09; 95 % CI, 0,01-0,65; P = 0,002).
   • Compliance raten i forhold til interventionen var 85,2 % (228 af 269 patienter med kateterbeskyttere).
   • Denne undersøgelse med 32 senge viste årlige besparelser på over £ 300.000.

   Klik her for at anmode om en kopi af denne undersøgelse.

    
    

  • Hvad siger kunderne om Curos-produkter?

   "I recently learned of your product, and must say it is changing my life. No longer am I scrubbing 30 seconds and then air drying an additional 30 seconds before placing medications on the manifold to infuse. Instead, a simple cap placed on the line in between medications is all that is needed."
   — Jayme (Mother of Patient)

   "Curos port protectors were given to me while in the hospital, and I love them. I am very interested in having them for home use, and have been infusing at home for 1 year. Thank you!"
   — Tracy (Patient)

   "My son was dismissed from the hospital with an I.V. port. They used the Curos caps. I think that the caps are the most effective way to keep out germs."
   — Sally (Mother of Patient)


   • Lynhurtig og unik desinficeringsteknologi. Desinficerer på blot ét minut – holder porte rene i syv dage.
   • Skru på, bliv på. Skrues nemt på og sidder fast på almindeligt anvendte konnektorer til kanyler, herunder de SmartSite®-konnektorer med den unikke gevindskæring.
   • Farvet til compliance. Grøn farve betyder, at klinikere hurtigt kan se, at en port er dækket, hvilket gør det nemt og sikkert at måle compliance af regler og standarder. Den lysegrønne prop får de intravenøse slanger til at skille sig ud i forhold til andre slanger.
   • Nem at håndtere. En høj profil gør det nemt at håndtere proppen med handsker på.
   • Fleksibel og praktisk betjening. Fås som individuelle propper eller på en praktisk strip med fem propper, der kan hænges fra IV-stativ, så de er let tilgængelige.
   • Effektiv desinficering. Desinficerer på blot ét minut – holder porte rene i syv dage.
   • Skru den på, og den bliver der. Skru den nemt på, og så sidder den godt fast. Den passer til de mest almindelige anvendte nålefri membraner, overholder INS-retningslinjerne for tilføjelsesanordninger fra 2016.
   • Farvet til compliance. En karakteristisk grøn farve betyder, at klinikere hurtigt kan se, at en port er dækket, hvilket gør det nemt og sikkert at måle compliance af regler og standarder for portbeskyttelse. Den lysegrønne prop får de intravenøse slanger til at skille sig ud i forhold til andre slanger.
   • Fleksibel og praktisk betjening. Fås som individuelle propper eller på en praktisk strip med 10 propper, der kan hænges fra IV-stativer, så de er let tilgængelige. Strippen har en bøjle i hver ende, så striplængen kan tilpasses.

   • Ethåndsgreb. Filmstrippen giver travle sygeplejersker mulighed for blot at bruge én hånd til at gribe en ny prop.
   • Effektiv desinficering. Desinficerer på ét minut – holder luer-anordninger rene og tildækkede, indtil næste gang de skal bruges.
   • Skru på, bliv på. Skru den nemt på, og sidder den godt fast. Den overholder INS-retningslinjerne for tilføjelsesanordninger.
   • Farvet til compliance. Den karakteristiske grønne farve betyder, at klinikere hurtigt kan se, at en anordning er dækket.
   • Fleksibel og praktisk betjening. Fås som individuelle propper eller på en praktisk strip med 10 propper, der kan hænges fra IV-stativer, så de er let tilgængelige. Strippen har en bøjle i hver ende, så striplængen kan tilpasses.

   • Effektiv desinficering. Indeholder 70 % isopropylalkoholdmættet svampelignende skum, der desinficerer porte på ét minut – holder porte rene i syv dage.
   • Skru på, bliv på. Overholder INS-retningslinjerne for tilføjelsesanordninger.
   • Godkendt. Kompatibel med Tego® Konnektorer til hæmodialyse ifølge test.*
   • En karakteristisk farve. Hvide Curos-propper er nemme at skelne, så de dedikeret kan bruges sammen med Tego® Konnektorer til hæmodialyse.

   *ICU Medical. “Tego® Anbefalinger for prøver og kompatibilitet med desinficerende propper, oktober 2012.

   Tego er et registreret varemærke tilhørende ICU Medical.


  Viser 1-5 af 5 matchende produkter
  Sammenlign op til tre produkter:
  Sammenlign
  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk