1. Alle 3M-produkter

3M Scotch® & ScotchBlue™ Masking Tapes

 
 Resultater 
 • Scotch® & ScotchBlue™ Masking Tapes
 • 3M Scotch® & ScotchBlue™ Masking Tapes

  ScotchBlue™ afdækningstape
  ScotchBlue™ afdækningstape. Bliv stolt af dig selv.

  Den rigtige forberedelse gør hele forskellen, når du vil opnå professionelle dekorationsresultater. Det er derfor, vi har udviklet kvalitetstapeprodukter til afdækning, så du kan fremvise bedre maleresultatet. Uanset om din vision indebærer en frisk ny farve eller en detaljeret temavæg er ScotchBlue™ afdækningstape udviklet til at beskytte forskellige typer overflader og samtidigt give perfekte malerkanter ved at yde den bedste beskyttelse mod dryp, stænk og utilsigtede penselstrøg.


  Gør det selv- og boligforbedringsvideoer

  ScotchBlue™ afdækningstape – det perfekte malearbejde

  • ScotchBlue™ afdækningstape og malingsbakke med rulle

   Scotch® og ScotchBlue™ afdækningstape give dig mulighed for at opnå indretningsdesign af høj kvalitet i dit projekt – uden at du behøver at have fået i professionelle fagfolk! Traditionelle afdækningstapeprodukter kan give ujævne kanter og klistrede, afrevne stykker tape, der ødelægger det endelige resultat af dit hårde arbejde.

   Vores ikoniske ScotchBlue™ Brand har været det værdsatte valg for både gør-det-selv-folk og fagfolk de seneste 25 år. Vores nyeste ScotchBlue™ afdækningstape har en af 3M's egenudviklede teknologier kaldet Edge-Lock™-beskyttelse af malerkanter, der afviser maling fra kanten af tapen for at give dig en super skarp kant uden gennemsivning eller underløb ved kanten – perfekt til at skabe designelementer, kreative vægillustrationer og striber.

   Perfekt til alle fra gør-det-selv-malere til erhvervs- og boligfagfolk. Gennemse vores produktsider for at finde den bedste afdækningstape eller -folie til din overflade og maleopgave.

   Få den fordel, du fortjener, med ScotchBlue™ afdækningstape – og oplev fantastiske resultater allerede første gang.

  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk