1. Alle 3M-produkter
 Resultater 
støvmasker

Støvmasker

Du kan se det meste støv og partikler i luften, men mange af de partikler, der er skadelige for luftvejene, kan ikke altid ses med det blotte øje.

Find et produkt


 • 3M™ Aura™ 9300+-seriens støvmasker

  3M™ Aura™ 9300+ Gen3-seriens støvmasker

  Sikkerhed og komfort har højeste prioritet. Tredje generation af Aura™ støvmaskerne er designet med en række forbedringer, som kombinerer imponerende ny teknologi med ergonomisk design. Den nye Cool Flow™ Comfort ventil åbner sig lettere, hvilket er med til at reducere ophobning af varme inde i støvmasken. Dette giver en forbedret komfort for brugeren.

  Læs mere

  Se produkter

 • 3M™ Aura™ 9300+-seriens støvmasker

  3M™ Aura™ 9300+-seriens støvmasker

  3M™ Aura™ 9300+-seriens støvmasker er resultatet af 3M's vedvarende ambition om at forbedre ydelse og komfort. Det smarte design med tre paneler egner sig til mange forskellige ansigtsformer og -størrelser og giver større bevægelsesfrihed ved tale, hvilket gør det meget komfortabelt at anvende støvmasken.

  Se produkter

 • 3M™ 8300-seriens kopformede støvmasker

  3M™ 8300-seriens kopformede støvmasker

  3M™ 8300-seriens støvmasker er komfortable og velegnet til de fleste ansigtsformer og -størrelser. Det superbløde indvendige materiale giver en vedvarende komfort, mens støvmaskens robuste design gør 8300-serien solid og slidstærk – alt sammen egenskaber der er med til at forbedre komforten.

  Se produkter

 • 3M™ 8000-seriens kopformede støvmasker

  3M™ 8000-seriens kopformede støvmasker

  3M™ 8000-seriens støvmasker er lette, komfortable og effektive åndedrætsværn mod støv og olie- eller vandbaseret tåge (aerosoler). Støvmaskerne har en buet overflade, dobbelte stropper, næsespude og næseklemme, der gør den komfortabel og nem at tilpasse til forskellige ansigtsstørrelser.

  Se produkter

 • 3M™ 8825+ og 8835+ kopformede støvmasker

  3M™ 8825+ og 8835+ kopformede støvmasker

  Opnå beskyttelse og fremragende komfort med 3M™ Premium-seriens støvmasker med det lette design og effektive filtermateriale, som også gør vejrtrækningen lettere. Vores støvmasker opfylder de særlige krav i tilstopningstesten for støvmasker, der kan anvendes flere gange.

  Se produkter


Åndedrætsværn i specialserien

 • Støvmasker mod svejserøg

  Støvmasker mod svejserøg

  3M 9925 og 9928 støvmasker er udviklet specifikt til svejsning for at beskytte mod ozon og svejserøg samt for at lindre ubehaget ved generende lugt fra organiske dampe
  De giver let, effektiv, sikker, komfortabel og hygiejnisk beskyttelse mod støv, olie- eller vandbaseret tåge og metalerøg, og tilstopper ikke ved langvarig brug i svejserøg. 3M™ Cool Flow™ udåndingsventil reducerer ophobningen af varme, især i varme og fugtige arbejdsmiljøer.

  Se produkter

 • Støvmasker mod lugtgener

  Støvmasker mod lugtgener

  Støvmaskerne mod lugtgener er udviklet med henblik på at give let, effektiv, sikker, komfortabel og hygiejnisk beskyttelse i specielle arbejdsmiljøer, f.eks. metalætsning og affaldssortering. Disse specialmasker, der beskytter mod støv og olie- og vandbaseret tåge, har desuden et integreret lag af aktivt kul, der beskytter mod ubehagelige lugtgener fra organiske dampe, HF eller sure gasser (under grænseværdi).

  Se produkter


Videoer


Materialer

 • Sådan vælger du

  Sådan vælger du

  Tjek vores 4-trinsmetode til valg af åndedrætsværn for at få informationer om, hvordan du vælger den bedste løsning til dit arbejdsmiljø.

  Læs mere

 • Tilpasningstest

  Tilpasningstest

  Åndedrætsværn kan kun yde den tiltænkte beskyttelse, hvis de er tilpasset korrekt. Derfor er det afgørende at udvælge og tilpasse åndedrætsværnet til den enkelte medarbejder. Få grundlæggende oplysninger om tilpasningstest for åndedrætsværn i vores omfattende guide.

  Læs mere


Flere materialer

 • EN 149:2001+A1:2009

  3M™ støvmasker opfylder kravene i den europæiske standard EN 149:2001+A1:2009 om filtrerende ansigtsmasker mod partikler. Produkterne er klassificerede efter filtreringseffektivitet og total tæthedsydelse (FFP1, FFP2 og FFP3) samt efter anvendelighed og evne til at modstå tilstopning.

  Ydelsestests i henhold til denne standard omfatter:

  • Test af filterpenetration og langvarig eksponering (belastning). Filteregenskaber vurderes, når åndedrætsværnet er nyt og over tid
  • åndedrætsmodstand – evaluerer vejrtrækningen (indånding og udånding) gennem åndedrætsværnet
  • total lækage indad – evaluerer filtergennemgang, ventiltæthed (hvis tilstede) og ansigtstætning, ved brug af forskellige personer under simulerede arbejdsøvelser
  • tilstopningsmodstand – vurderer åndedrætsværnets evne til at fungere effektivt og yde vedvarende beskyttelse i meget støvede omgivelser

  Genanvendelige produkter skal desuden testes efter rengøring (i henhold til producentens anvisninger) og opbevaring i 24 timer for at sikre, at produktets ydelse ikke er påvirket. Test af tilstopningsmodstand er obligatorisk for genanvendelige produkter, men valgfrit for engangsprodukter (ikke genanvendelige). En komplet kopi af EN 149:2001+A1:2009 kan købes hos Dansk Standard.

  Mærkningsangivelser:
  R = Genanvendelig
  NR = Ikke-genanvendelig (kun til engangsbrug)
  D = Opfylder kravene til tilstopningsmodstand


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Støvmasker fra 3M

At kunne indånde ren luft uden problemer er vigtigt for medarbejdernes sundhed og arbejdsmoral. Med dette for øje har vi udviklet et sortiment af 3M™ støvmasker, der er baseret på teknologier, som øger både komfort, åndbarhed og beskyttelse.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk