1. Alle 3M-produkter
 Resultater 
 • Turbo og trykluftforsynet åndedrætsværn
 • Turbo- og trykluftsforsynede åndedrætsværn

  Turbo- og trykluftforsynede åndedrætsværn

  Intelligent design gør det muligt for brugerne at fokusere på opgaven.

  Find et produkt
  • Produkttype  
   • + Mere
  • Produktserie  
   • + Mere

  Turbo- versus trykluftforsynede åndedrætsværn. Hvilket system?

  • Turboåndedrætsværn

   Et turboåndedrætsværn er et system, der leverer filtreret og renset luft op i den valgte hoveddel via en luftslange. Det giver stor bevægelsesfrihed.


  • Trykluft

   3M™ trykluftforsynede åndedrætsværn er designet til at forsyne brugeren med ren frisk udeluft. Luften kan leveres ved hjælp af et trykluftsystem. 3M tilbyder flere produkter, der kan tilsluttes et trykluftforsynet åndedrætsværn, inklusive hætter, hjelme, hel- og halvmasker. Det tillader begrænset bevægelsesfrihed.


  Turboåndedrætsværn

  • Flytter vægten tæt til brugerens ryg, hvilket reducerer belastningen, så visse turboåndedrætsværn ikke føles så tunge. Bæltemonterede enheder er ergonomisk designede, så de sidder nederst på brugerens ryg, og vægten bæres hovedsageligt på brugerens hofter via det forede komfortbælte.

   Se alle produkter

  • Det ansigtsmonterede turboåndedrætsværn giver øget luftstrøm og komfort for brugeren, hvilket kan medvirke til at øge produktiviteten. Produktet er især velegnet til nedrivning og isoleringsarbejde.

   Se alle produkter


  Produktkategorier

  • TR-800 er godkendt til Zone 0-brug, så den er både egnet til områder, hvor der forventes potentielt eksplosionsfarlig ætmosfære, samt til almindelige formål.

   Vis produkt

  • Det revolutionerende TR-600 leverer en hidtil uset ydeevne med et lithium-ion-batteri, flere niveauer for luftstrøm og et større udvalg af CE-godkendte filtre, der beskytter mod gas, dampe og partikler. Designet til krævende miljøer og lang anvendelsestid.

   Vis produkt

  • 3M™ Versaflo™ turboåndedrætsværn TR-300 kombinerer ydeevne, beskyttelse og funktionalitet med moderne, smart design og komfort. Det er fundamentet til brugervenlige, alsidige systemer af åndedrætsværn til støvende miljøer.

   Vis produkt


  • Det behagelige og brugervenlige Jupiter™ turboåndedrætsværn beskytter mod partikler, gasser og dampe eller en kombination af disse skadelige stoffer afhængigt af, hvilken type filter der anvendes.

   Vis produkt

  • 3M™ Powerflow™ 7900PF kombinerer helmasken med 3M™ Powerflow turboåndedrætsværn for at skabe et system med motor, som beskytter åndedrættet mod faste og væskeformige partikler.

   Vis produkt


  Trykluftforsynede åndedrætsværn

  • V-500E-regulatoren er en afbalanceret regulator specifikt beregnet til åndedrætsværn, der sikrer en jævn luftstrøm, sikkerhed og komfort.

   Vis produkt

  • V-100E regulatoren gør det muligt at køle luften med op til 28 °C, hvilket gør den til et godt valg for brugere, der udsættes for ubehageligt høje temperaturer.

   Vis produkt

  • V-200E regulatoren gør det muligt at opvarme luften med op til 28 °C, hvilket gør den til et godt valg for brugere, der udsættes for ubehageligt lave temperaturer.

   Vis produkt


  • 3M™ trykluftsystem S-200+ er et komfortabelt og alsidigt trykluftsystem. Det kan anvendes som standardåndedrætsværn med luftslange eller kombineret med et backupfilter i tilfælde af, at luftforsyningen afbrydes.

   Vis produkt

  • Aircare™ filterpanel kan kombineres med alle 3M™ trykluftforsynede åndedrætsværn. Filtreringssystemet i tre trin leverer førsteklasses luft til det trykluftforsynede åndedrætsværn og til trykluftsværktøj ved at fjerne vand- og oliebaserede aerosoler, partikler og lugte fra den komprimerede luft.

   Vis produkt


  Hoveddele


  Videoer


  Materialer

  • 3M™ Versaflo™ åndedrætsværn er resultatet af 3M's ambition om at nå tre store mål:
   – Forenkle valg af udstyr.
   – Øge alsidigheden.
   – Forbedre komforten for brugeren på alle niveauer.

   Gå til vejledning i valg

  • Noget 3M udstyr kræver regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse for at sikre brugeren den bedst mulige ydelse og beskyttelse. Ud over forringet beskyttelse så kan mangelfuld vedligeholdelse også forkorte udstyrets effektive levetid, hvilket medfører ekstra omkostninger til reparation eller genanskaffelse.

   Læs mere om, hvordan du beskytter dit turbo & trykluftforsynede åndedrætsværn

  • Det kan være en svær opgave at vælge det rigtige åndedrætsværn, der lever op til netop dine krav. Vi anbefaler dig at anvende vores metode "4 trin til åndedrætsværn" for at finde den korrekte beskyttelse for dig og dine medarbejdere.

   Gå til trin 1


  Flere materialer

  • Hvorfor turbo og trykluftforsynede åndedrætsværn fra 3M?

   Arbejd i en verden af komfort


   3M tilbyder et omfattende og fleksibelt sortiment af turbo og trykluftforsynede åndedrætsværn udviklet til en lang række miljøer, anvendelser og farer.


   Disse åndedrætsværn giver en komfortabel integreret beskyttelse mod mange farer og beskytter åndedræt, hoved, ansigt, øjne og hørelse. Brugervenligheden øger produktiviteten på arbejdspladsen.

   Hvad

   1. Hoveddel tilsluttet en turboenhed; eller
   2. Hoveddel tilsluttet en regulator til et eksternt trykluftsystem
   3. Omfatter ofte beskyttelse mod andre skader, f.eks. øjne, hoved, hørelse, nakke/skulder.

   Hvorfor
   Komfort, overensstemmelse og beskyttelse

   1. Ren luftstrøm og mindre åndedrætsmodstand
   2. Kombineret, integreret beskyttelse
   3. Kan beskytte åndedræt, hoved, ansigt, øjne, hørelse, hoved/nakke/skulder
   4. Høje beskyttelsesfaktorer

  • Modulopbyggede systemer

   Det modulopbyggede system er en samlet løsning til beskyttelse af medarbejdere baseret på enheder, der er behagelige at anvende.
   Alle 3M´s modulopbyggede hoveddele, trykluftforsynede åndedrætsværn og luftslanger er kompatible med hinanden. Brugeren kan mikse og matche dele, når de bevæger sig fra et miljø til et andet eller fra en anvendelse til den næste.
   Det er den ultimative løsning med hensyn til fleksibilitet ved skiftende arbejdsmiljøer.


   Individuelle systemer

   De individuelle åndedrætsværn kan bruges til en lang række anvendelser på arbejdspladsen. De omfatter turbo og trykluftforsynede åndedrætsværn med integreret beskyttelse af hoved, øjne, ansigt og åndedræt og trykluftforsynede åndedrætsværn med halv- og helmasker.


  Turbo- og trykluftforsynede åndedrætsværn fra 3M

  3M tilbyder et bredt og fleksibelt sortiment af turbo- og trykluftforsynede åndedrætsværn beregnet til en lang række miljøer, anvendelser og farer.

  Begge systemer leverer luft til brugeren gennem en hoveddel. Hoveddelene er designet til at beskytte åndedrættet og give brugeren mulighed for at tilføje yderligere beskyttelse og andre funktioner, som passer til deres arbejdsplads og -miljø. Hoveddelenes funktionalitet afhjælper mange af de faldgruber, som normalt er knyttet til brugen og levering af personlige værnemidler til de ansatte.

  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk