1. Alle 3M-produkter
 Resultater 
 • Åndedrætsværn, genanvendelige
 • halv- og helmasker

  Halv- og helmasker

  Beskytter dit åndedræt og ansigt på komfortabel, fleksibel og sikker vis.

  • 3M™ 6000-seriens helmasker
   3M™ 6000-seriens helmasker

   Nem og komfortabel at anvende. Udåndingsventilen øger holdbarheden og er nem at rengøre. Maskerne fås i tre størrelser, og alle masker har 3M bajonetfatning, der gør det enkelt og hurtigt at montere en bred vifte af filtre, der beskytter mod gasser, dampe og partikler, afhængigt af netop dine behov.

   Se produkter

  • 3M™ 7907S helmaske
   3M™ 7907S helmaske

   3M™ helmaske 7907S er slidstærk og øger sikkerheden ved krævende opgaver, der kræver både åndedræts- og ansigtsværn. Vores åndedrætsværn har 6-punktshovedbånd, ridsefast og slagfast visir og et meget holdbart maskehus.

   Se produkter


  • 3M™ Secure Click™ genanvendelig halvmaske i HF-800-serien
   3M™ Secure Click™ genanvendelig halvmaske i HF-800-serien

   3M™ Secure Click™ genanvendelig halvmaske er enkel, komfortabel og pålidelig i brug, men stadig med gennemtænkte og intuitive funktioner. Større åndbarhed og komfort via verdens første quad-flow-filtersystem.

   Se produkter

  • 3M™ vedligeholdelsesfri halvmasker i 4000-serien
   3M™ Vedligeholdelsesfri, genanvendelig halvmaske i 4000+-serien

   3M Vedligeholdelsesfri, genanvendelig halvmaske i 4000+-serien er designet med en ny ventil som letter vejrtrækningen, en unik filterteknolog, meget brugervenlig, sikker og pålidelig og med flere målbare forbedringer for øget komfort.

   Se produkter

  • 3M™ 6500-seriens halvmasker
   3M™ 6500-seriens halvmasker

   Designet til krævende og snavsede arbejdsmiljøer. Vær produktiv og beskyttet – 6500-serien leverer holdbarhed og stabilitet med en fast, let tekstureret ansigtstætning i silikone og et slidstærkt maskehus. 6500-serien består af to modeller: 6500QL med Quick Latch Drop Down-lukkemekanisme og standardudgaven 6500. Begge modeller fås i tre størrelser.

   Se produkter

  • 3M™ halvmasker i 6000-serien
   3M™ 6000-seriens halvmasker

   Prisvenlig, minimalt behov for vedligeholdelse, nem at anvende og lav vægt. Maskerne fås i tre størrelser, og alle masker har 3M bajonetfatning, der gør det enkelt og hurtigt at montere en bred vifte af filtre, der beskytter mod gasser, dampe og partikler, afhængigt af netop dine behov. Halvmasker i 6000-serien fra 3M kan også anvendes med 3M™ trykluftsystemer, der øger komforten og fleksibiliteten.

   Se flere produkter

  • 3M™ halvmasker i 7500-serien
   3M™ 7500-seriens halvmasker

   Åndedrætsværnene i 7500-serien fra 3M har sat nye standarder for komfort. Denne maske er udviklet med fokus på brugeren. Den bløde ansigtstætning samt den unikke 3M™ Cool Flow™ ventil forbedrer komforten og tilpasningen for brugeren. Letter vejrtrækningen, reducerer ophobningen af varme i masken og øger komforten.

   Se flere produkter


  Partikelfiltre

  Filtrerer aerosoler (f.eks. støv, tåger, dampe, røg, biologiske partikler osv.). Nogle filtre kan også reducere lugtgener fra organiske gasser og damper (under grænseværdien)

  Filtre mod gasser og dampe

  Filtrerer kun gasser og dampe. Der er forskellige typer filter til forskellige typer gasser og dampe

  Videoer


  Materialer


  Flere materialer

  • Farvekode til filtre

   Hvid: beskyttelse mod partikler
   Brun: beskyttelse mod organiske gasser og dampe
   Grå: beskyttelse mod uorganiske gasser og dampe
   Gul: beskyttelse mod sure gasser og dampe
   Grøn: beskyttelse mod ammoniak og dets derivater
  • Det er vigtigt at skifte gas- og dampfilteret på det rigtige tidspunkt. Hvis filteret anvendes i for lang tid, kan det medføre, at brugeren fornemmer lugt og smag af forureningen inde i masken. Filterlevetiden angiver, hvor lang tid et sæt filtre kan anvendes, før de skal skiftes.

   Beregnet til at indikere filterlevetiden baseret på individuel eksponering og åndedrætsfrekvens/-volumen.

   • Et effektivt værktøj, der hjælper med at afgøre, hvornår filtre skal skiftes
   • Teknologien giver ro i sindet og kan samtidig medvirke til en øget overensstemmelse med virksomhedens politik for åndedrætsværn samt gældende arbejdsmiljøkrav.
   • CE-godkendt, da filtrene A1 (6051i) og A2 (6055i) filtrerer og indikerer visse organiske gasser og dampe PLUS alle de funktioner, der findes i 3M's standardfiltre mod gasser og dampe.
   Læs mere

  3M halv- og helmasker

  3M halv- og helmasker er af høj kvalitet og giver en vedvarende sikker beskyttelse af dine medarbejdere mod skadelige gasser, dampe og partikler.

  3M leverer et komplet sortiment af halv- og helmasker, der opfylder kravene i de fleste arbejdsmiljøer. Åndedrætsværn i form af halv- eller helmasker beskytter mod både partikler og/eller gasser og dampe.

  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk