1. Alle 3M-produkter
0 Resultater 
0 Resultater 
Find et produkt

0 Resultater 
webLoaded = "false" Loadclientside=No
Slibebånd til metalbearbejdning

Slibebånd til metalbearbejdning


 

SE ALLE SLIBEBÅND TIL METALBEARBEJDNING
webLoaded = "false"

Udvalg af slibebånd

 • Med de revolutionerende Cubitron™ II slibebånd har 3M redefineret reglerne for hastighed, ensartethed og slibeprodukters levetid. Cubitron™ II bånd er fremstillet af præcisionsformede, selvskærpende trekanter af keramisk aluminiumsoxidblanding, som er designet til at spalte, efterhånden som de slides, og dermed hele tiden danne nye, superskarpe punkter og kanter, som skærer rent igennem som knive. Det holder emnet køligere, og derved reduceres varmerelaterede belastningsrevner og misfarvning.


webLoaded = "false"

Almindelige overflader

Vores udvidede sortiment giver dig et større udvalg af grader, størrelser og design med den samme ydeevne i verdensklasse, som du forventer af 3M til en vifte af forskellige overflader.

 • Rustfrit stål og krom-kobolt

  Rustfrit stål og krom-kobolt

  Vores slibebånd kan håndtere stort, medium og lavt tryk og arbejder sig problemfrit igennem metaller, der ellers er svære at slibe. De er designet til brug i industrien, til medicinske produkter samt på husholdningsprodukter i rustfrit stål og på VVS-installationer.

 • Kulstofstål og støbejern

  Kulstofstål og støbejern

  Hvad enten du arbejder med håndværktøjer eller med støbe- og smededele er vores båndrygge optimale til brug ved højt tryk på kulstofstål og aluminium.

 • Aluminiums- og bløde overflader

  Aluminiums- og bløde overflader

  Disse højtydende produkter er ideelle til produkter til brug ved dørhåndtag og knapper inden for bilindustrien, beboelse og butiksområdet, samt ved støbning.

 • Titan og legeringer med højt nikkelindhold

  Titan og legeringer med højt nikkelindhold

  Vores innovative bånd er designet til landbaserede, medicinske og luftfartsturbiner.

 • Excentrisk, cylindrisk slibning og flad finish

  Centerless slibning, cylindrisk slibning og flat finishing

  Holdbar slibeteknologi hjælper dig til at opnå de ønskede dimensioner og finishes – med 3M™ Cubitron™ II 399F slibebånd. 3M slibebånd til metalbearbejdning er særligt velegnede til materialefjernelse, dimensionering/slibning og afsluttende finslibning/polering.


webLoaded = "false"

Almindelige markeder

3M™ Cubitron II slibebånd har sat standarden over hele verden for skærehastighed og levetid. Nu giver vores udvidede sortiment af Cubitron II slibebånd dig et endnu større udvalg af kornstørrelser, størrelser og udformninger til en lang række markeder.

 • Fremstilling af ortopædiske implantater og kirurgiske instrumenter (2,35 MB)

  Konkurrencen er stor på markedet for moderne præcisionsinstrumenter til medicinalverdenen og ortopædiske implantater. I takt med at efterkrigsgenerationen bliver ældre, forventes efterspørgslen efter implantater og kirurgiske indgreb af alle slags at stige eksponentielt. Det medfører en endnu større efterspørgsel efter bedre kontrollerede overflader og præcision, kortere produktionstid, mindre produktioner og reducerede omkostninger.

 • Komponenter til turbinemotorer (PDF, 2,42 MB)

  Slibeprodukter er ideelle til både robotstyret og håndholdt fjernelse af ru overflader efter valsning, grov dimensioning, formsømme, støbekanaler og inddækninger. Den ensartede høje ydelse og skæreeffektivitet hos 3M's slibeprodukter gør det lettere for dig at imødekomme kundens omkostnings- og leveringsmål – selv ved eksotiske og svært håndterbare legeringer og keramiske overflader. Disse avancerede, slidstærke slibeprodukter er designet til at være brugervenlige og hjælper dig med at sikre forudsigelige kvalitetsresultater, der afhænger mindre af den enkelte arbejders færdigheder.

 • Håndværktøj (PDF, 2,12 MB)

  3M tilbyder en lang række løsninger designet til at reducere antallet af trin ved slibning og øge antallet af dele, der kan produceres for hvert bånd. Disse produkter anvendes til fjernelse af overfladeruheder, finslibning af spor fra støbekanaler samt større og mindre knaster. Deres store effektivitet og lange levetid kan hjælpe med at reducere arbejdsomkostningerne og omkostningerne til forbrugsvarer.

 • Bestik

  Bestik

  Vores produkter giver større kontrol og højere produktivitet ved hvert trin i processen. Hvad enten du er i gang med at dimensionere eller afgrate kanter/profilere, så har vi det rigtige slibeprodukt med de rigtige egenskaber til enhver form for forarbejdning af bestik.

 • Centerless slibning, cylindrisk slibning og flat finishing (PDF, 2,58 MB)

  Holdbar slibeteknologi hjælper dig til at opnå de ønskede dimensioner og finishes – med 3M™ Cubitron™ II 399F slibebånd. 3M slibebånd til metalbearbejdning er særligt velegnede til materialefjernelse, dimensionering/slibning og afsluttende finslibning/polering.


Kontakt os

Vi er interesserede i at hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibeprodukt, der virker bedst til din anvendelse. En ekspert i slibning fra 3M vil kontakte dig for at sikre, at du får det produkt, du har brug for, så du kan udføre dit arbejde korrekt.

Hvis du ønsker at tale med os om spørgsmål vedrørende produkter og teknisk support, så ring på 43 48 01 00.


Bestil en slibeprøve

Vi er interesserede i at hjælpe dig med at afgøre, hvilket industrielt slibeprodukt, der virker bedst til din anvendelse. Opgiv så mange detaljer så muligt sammen med din forespørgsel. En 3M Slibeekspert vil kontakte dig, for at sikre, at du får det produkt, du har brug for, for at dit arbejde udføres rigtigt. Hvis du ønsker at tale med os om spørgsmål vedrørende produkter og teknisk support, så ring til 43 48 01 00


 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit

 •  
 •  
 • Sende

Tak for undersøgelsen

Vores mål er at svare på din anmodning inden for 24-48 timer. Nogle spørgsmål kan dog kræve yderligere undersøgelser for at give dig et passende svar.

vores undskyldninger ...

Der opstod en fejl under indgivelsen. Prøv igen senere


Viser 0-1 af 0 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign
  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk