1. Alle 3M-produkter
 Resultater 

Konstruktionslim til avancerede sammenføjninger

Fremstillet med henblik på styrke og design
Fremstillet med henblik på styrke og design

Vores konstruktionslim giver frihed i designet, har svag lugt og den stærkeste tilgængelige sammenføjning. Designfrihed bygget til at holde.

SPØRG EN 3M-EKSPERT

Scotch-Weld™ konstruktionslim


Ikke behov for svejsning, mekaniske sammenføjningsmetoder eller nitter

 • Uanset hvad dine sammenføjningsbehov er, giver 3M™ Scotch-Weld™ konstruktionslime avanceret styrke, holdbarhed og svag lugt, og samtidig forbedres æstetikken. Konstruktionslime bruges inden for flyindustrien, køkkenmaskiner, sportsudstyr, køretøjer osv. Vores brede sortiment af konstruktionslim opfylder alle dine design- og produktionskrav.


Produktkategorier

 • Akryllim

  Opnå hurtigere og lettere klæbning på en lang række forskellige materialer. 3M's lime med svag lugt reducerer de stærke lugte, der er associeret med Akryllim.

 • Epoxylim

  Med den højeste tilgængelige styrke og holdbarhed til de mest krævende opgaver og forhold er der ikke noget, der er mere hårdført end 3M's revolutionerende Epoxylim.

 • Urethanlim

  Til sammenføjning af uensartede materialer, især hvor der anvendes et kompositmateriale, er 3M's Urethanlim ideelle. Med øget fleksibilitet har de fremragende slagfasthed for sammenføjning af uensartede materialer.

 • PUR-lim

  3M's PUR-lim er en fugthærdende enkomponent-lim, der kombinerer styrken fra konstruktionslim med hastigheden fra smeltelim. Det giver øjeblikkelig limning på træ, plast og mange andre materialer.

 • Hurtig lim

  3M's hurtig lim når håndteringsstyrke ved stuetemperatur på 5-10 sekunder. De er også ideelle til at sammenføje metal, plast og gummidele i forbindelse med opgaver, hvor der kun er brug for trækstyrke.

 • Anaerobe lime

  Til sikring og forseglinger af gevindsikring, rørtætning, lejesikring og pakninger har 3M et stort udvalg af anaerobe lime, der kan opfylde dine behov. Undgå nedbrud på grund af lækage, løse lejer, løse bolte/møtrikker eller andre fastgørelsesmetoder.

 • Primer

  For at opnå en forbedret vedhæftning på glas og metal kan du anvende en primer. 3M™ Scotch-Weld™ Metalprimer 3901 yder også beskyttelse mod korrosion og modstandsdygtighed over for miljøpåvirkninger på metal.


Lime til opgaver med kompositmaterialer

Lime til opgaver med kompositmaterialer


3M's lime er udviklet til optimal samling af forskelligartede materialer og kan håndtere alle dine letvægtsdesign, hvor der er ønske om høj ydeevne.

Få mere at vide

Følg os
Vi er her for at hjælpe.

Vi hjælper gerne med at finde det rette produkt til dit projekt. Kontakt os, hvis du har brug for råd og vejledning om produkter, teknik, anvendelse eller ønsker at samarbejde med en 3M specialist. Du kan også ringe til os på +45 89 87 23 48.

Vi hjælper gerne med at finde det rette produkt til dit projekt. Kontakt os, hvis du har brug for råd og vejledning om produkter, teknik, anvendelse eller ønsker at samarbejde med en 3M specialist. Du kan også ringe til os på +45 89 87 23 48.


Se konstruktionslim i aktion


Leder du efter mere information?


 • Alle felter, der ikke er markeret som valgfri, skal udfyldes.

 •  
 • Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.

 • Sende

Tak for at du kontakter 3M.

Vores mål er at svare på din anmodning inden for 24 timer. Nogle spørgsmål kan dog kræve yderligere undersøgelser for at give et passende svar.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk