3M™ Clean-Trace™ hygiejnemonitorerings- og kontrolsystem
Når det drejer sig om fødevaresikkerhed, er der meget på spil. Brugen af hygiejnemonitorering til at evaluere effektiviteten af dine rengøringsprocedurer er et afgørende aspekt i et miljømonitoreringsprogram, som kan være med til at sikre god hygiejne for din fødevare- og drikkevareproduktion.
Hold hygiejnen i top med 3M™ Clean-Trace™ hygiejnemonitorerings- og kontrolsystem, nu med forbedret stabilitet og konsistens. Det er et komplet system, der hjælper dig med at optimere produktiviteten, hurtigt klargøre til audits og med at følge HACCP- og FSMA-reglerne.
3M™ Clean-Trace™ hygiejnemonitorerings- og kontrolsystem, brochure (PDF, 653 KB)
3M™ Clean-Trace™ luminometer, funktioner og fordele (PDF, 1,15 MB)
3M™ Clean-Trace™ software, funktioner og fordele (PDF, 1,60 MB)
Rengøring er en af de vigtigste handlinger, du kan foretage for at sikre hygiejniske forhold til produktion af sikre produkter. Hygiejnemonitorering, som er en del af miljømonitoreringen, kan være med til at verificere, at din rengøring er effektiv samt at identificere problemområder, som du kan sætte ind på for at forbedre renligheden i din drift.
Hygiejnemonitoreringens rolle i miljømonitorering (PDF, 140,08 KB)
Mikrober og produktrester indeholder adenosintrifosfat (ATP), som er en indikator for biologiske rester, der nemt kan spores for hurtigt at måle hygiejneniveauet. I modsætning til andre metoder er ATP-test en hurtig, følsom, kvantitativ og enkel testmetode.
Når ATP skal måles med 3M™ Clean-Trace™-systemet, blandes en udtaget prøve med luciferase, et enzym fra ildfluer, som katalyserer en reaktion. Energien fra denne reaktion skaber lys, der er proportionalt med mængden af ATP i prøven – jo mere lys, der detekteres, jo mere snavset er den testede overflade.
Valg af den optimale teknologi til fotodetektion (PDF, 243,34 KB)
3M Clean-Trace ATP-monitorering, vejledning til bedste praksis (PDF, 681 KB)
Når valg af testpunkter til hygiejnemonitorering implementeres til ATP-test på dit anlæg, er det vigtigt at analysere risikoen med spørgsmål, der minder om disse:
Bestemmelse af antallet af testpunkter, som skal testes, vil afhænge af den fysiske størrelse af produktionsanlægget og kompleksiteten eller antallet af trin, der er involveret i produktionsprocessen.
Læs om hygiejnemonitorering i fødevare- og drikkevarebranchen med undervisningswebinarer fra 3M Food Safety.
I dette webinar beretter Dr. Randy Worobo, Professor i fødevaremikrobiologi ved Cornell Universitet, hvordan hygiejnemonitorering kan hjælpe med at verificere rengøringseffektiviteten, forebygge fremtidige problemer og forbedre din driftseffektivitet.
Et hygiejnemonitorerings- og kontrolsystem kan gøre mere for din drift end at verificere rengøring og dokumentere, at du har gjort effektivt rent. I dette webinar beretter Dr. Burcu Yordem fra 3M Food Safety, hvordan du kan forvandle dine hygiejnemonitoreringsdata til handlingsrettet information, der kan hjælpe dig med at optimere dine processer og din brug af ressourcer.
Kom hurtigt i gang med disse nyttige videoer. 3M™ Clean-Trace™ hygiejnekontrolsystemets software forvandler hygiejnemonitoreringsdata til handlingsrettet information, der kan hjælpe dig med at finde højrisikoområder i dit fødevareproduktionsanlæg, før du begynder at producere. Tag de vigtige beslutninger hurtigere, opret overvågningslister, vær klar til audit med planlagte rapporter, og tag forebyggende foranstaltninger.
Din formular er registreret!
Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...
Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...
En fejl er opstået under indsendelsen. Prøv venligst igen senere…
En fejl er opstået under indsendelsen. Prøv venligst igen senere…