1. Alle 3M-produkter
35 Resultater 
35 Resultater 
Allergentest

Protein- og allergentest

 • 3M tilbyder enkle og fintfølende svabertest til detektion af proteinaflejringer på overflader og i opløsninger. De tilbageværende aflejringer på overflader efter utilstrækkelig rengøring giver næring til, at fordærvende eller patogene bakterier kan trives, hvilket kan føre til produktkontaminering.

  Testene er designet til at være hurtige, enkle, praktiske og brugervenlige.
   

 • 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus-test.

  Hurtig og nem metode til at kontrollere, om rengøringen er udført på et tilfredsstillende niveau, ved hjælp af proteindetektion. Alt, hvad du skal bruge til at få et resultat, findes i den kompakte enhed. Der er ingen grund til at bruge et instrument, da resultatet er visuelt, og det er heller ikke nødvendigt at opbevare enheden på køl.

 • 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus-test (allergen).

  Krydskontaminering af produkter via allergener er en risiko, som mange producenter står over for. Da størstedelen af allergener er proteiner, er det ekstremt usandsynligt, at disse allergener vil være til stede, hvis det bliver fastslået, at en overflade er fri for proteiner.

  Clean-Trace Surface Protein-testen (allergen) kan bruges til at kontrollere rengøringen med henblik på at fjerne allergener.


Viser 1-24 af 35 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk