Det globale fødevaresikkerhedsområde ændrer sig hele tiden. Kan du følge med? I modsætning til traditionelle agarmetoder er 3M™ Petrifilm™ plader klar til brug – helt uden forberedelser. Hver tynd pakke indeholder ensartede og uniforme analysemedier. Du kan bare åbne pakken og gå i gang. Find ny frihed med tid til at fokusere på det vigtigste: kvalitet og effektivitet. Det er tid til at se på fødevaresikkerhed med friske øjne.
3M™ Petrifilm™ Rapid plader producerer resultater dobbelt så hurtigt som traditionelle metoder, så du kan træffe tidsfølsomme beslutninger uden tøven.
Tid til resultat: 48 til 72 timer
Metoder til test:
Certificeringer & Valideringer:
Tid til resultat: 14 timer
Metoder til test:
Certificeringer & Valideringer:
Tid til resultat: 24 timer
Metoder til test:
Certificeringer & Valideringer:
Tid til resultat: 18 til 24 timer
Metoder til test:
Eliminer medieforberedelser – pladerne er klar til inokulering.
Det eneste, du skal bruge, er en kompakt inkubator.
Indikatorfarvestoffer gør det nemmere at tælle kolonier.
Tredjepartsvalideringer som f.eks. AOAC bekræfter, at metoden er blevet nøje undersøgt for at bevise, at den er pålidelig, reproducerbar og har fungeret lige så godt som eller bedre end den referencemetode, som den blev sammenlignet med.
Bekræfter, at metoden er blevet testet i et uafhængigt laboratorium. Metoden undersøges en gang om året for at sikre, at der ikke er nogen ændringer i metoden eller kvalitetssikringstesten.
Sikrer, at metoden vil fungere som angivet i brugsanvisningen, og at metoden er blevet omhyggeligt testet i en kollaborativ studie. Metoder, der er blevet undersøgt vha. sådant samarbejde, kan derpå inkluderes i Federal Code of Regulations, og offentlige instanser såsom FDA og USDA kan føje dem til deres kodeks af godkendte metoder, hvilket øger kundernes tillid til produktet.
Metoder, der er forsynet med NF-mærket, er blevet omhyggeligt testet vha. en streng protokol, som omfatter en metodesammenligning og en samarbejdsundersøgelse udført af et certificeret ekspertlaboratorium. Omfatter også regelmæssige kontroller af produktionssteder. NF-certifikatet gælder i fire år, hvorpå det genevalueres og fornys. Det giver kunden sikkerhed for, at produktets ydelse forbliver ensartet år efter år.
Fordærv af fødevarer kan være mikrobiologisk eller ikke-mikrobiologisk. Faktorer, der bidrager til fordærv af fødevarer, omfatter arten af fødevarerne, pH, emballeringsmiljø, tilgængelig vandtemperatur og tid.
Se "Lactic Acid Bacteria & Food Spoilage Study" (PDF, 316 KB)
Lær om fordærv af fødevarer fra Cornell University’s Dr. Randy Worobo.
Se videoen "Lactic Acid Bacteria (LAB) Food Spoilage"
Se videoen "Lactic Acid Bacteria (LAB) Spoilage Characteristics"
Se videoen "Lactic Acid Bacteria (LAB) Can Be Responsible for Spoilage"
Bruger du stadig agarskåle til mikrobiel indikatortestning? I så fald går du glip af en vigtig mulighed for ikke blot at forbedre dit laboratoriums produktivitet og nøjagtighed, men også at hjælpe med at opfylde din virksomheds bæredygtighedsmål.
3M™ Petrifilm™-placer kan mindske din miljømæssige belastning i forhold til brugen af agarplader. Klik blot på linket herunder for at se, hvor meget miljøvenligere du kan blive med 3M Petrifilm-plader. Du risikerer at blive meget overrasket!
Kontakt os via dette link, hvis du har brug for råd om produkter eller teknik eller ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M.
Din formular er registreret
Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...