1. Alle 3M-produkter
4 Resultater 
4 Resultater 
UHT test

UHT test

3M™ Microbial Luminescence System

 • Til UHT- og ESL-produkttest

  3M™ Microbial Luminescence System (MLS) er en hurtig metode til frigivelse af UHT-behandlede (Ultra High Temperature) og ESL-behandlede (Extended Shelf Life) produkter.


 • Effektiv teknologi. Nemt testformat.

  Efter en præinkubation af produktprøven på 2-3 dage skal du blot pipettere 50 µl af den præinkuberede prøve i en brønd på mikropladen. Placer mikropladen på 3M MLS II-instrumentet, og vælg den relevante analyse i softwaren. Instrumentet leverer resultater i realtid på 27 minutter eller mindre.

 • Hurtige resultater. Med reelle fordele.

  Med traditionelle agarmetoder skal du ikke bare præinkubere prøven. Du skal også vente i 2 til 5 dage, før mikroorganismerne vokser på pladen. 3M™ Microbial Luminescence System eliminerer den anden inkubationsperiode, så det er muligt at frigive produktet 2 til 5 dage hurtigere. Det betyder, at du kan reducere lagerpladsen og -omkostningerne, skabe hurtigere lageromsætning, forbedre likviditeten og være mere fleksibel og lydhør over for kundernes behov.

 • Sikring af pålidelighed.

  Ved hjælp af bioluminescensteknologi detekterer 3M Microbial Luminescence System ATP (adenosintrifosfat) – et energimolekyle, der er universelt til stede i alle levende organismer. Det sikrer, at 3M MLS har en hurtigere behandlingstid end traditionelle pH- eller agartest, og at den detekterer en lang række mikroorganismer mere pålideligt end traditionelle metoder.

 • Ét system. Mange anvendelsesmuligheder.

  Med 3M MLS UHT Beverage Screen Kit kan man teste en lang række UHT- og ESL-produkter, f.eks. mejeriprodukter (almindelig mælk, mælk med forskellige smagsvarianter, mælkeblandinger, isblandinger), mejeriprodukterstatninger (mælk lavet på soja, ris, mandel og kokosnød), juice (appelsin, æble, fersken, vindrue, tomat), koffeinholdige drikke, smoothies (med mælk og juice), næringsprodukter til babyer/medicinsk brug (modermælkserstatning, næringsshakes), kokosnøddevand, supper og bouillon.

 • Support, du kan regne med.

  Med vores omfattende ressourcer, globale rækkevidde og lokale tilstedeværelse støtter 3M dig med enestående teknisk assistance, træning i høj kvalitet og kundeservice.


Viser 1-4 af 4 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk