1. Alle 3M-produkter

3M™ Cubitron™ ll-slibebånd 723D

 • Optimal alsidighed til slibning og polering af konturer og komplekse emner
 • Lettere grundvæv er ideelt til middel og fine kornstørrelser og sænker omkostningerne
 • Ensartet ydelse, uovertruffet holdbarhed og slibestyrke
 • Op til dobbelt så lang levetid som sammenlignelige aluminiumoxidbånd
 Mere
Grit
Grit
Se alle produkter 
 Grit
Alle modeller
Luk
Specifikationer
Anvendelsesområder
Slibning
Brand
Cubitron™ II
Grit
100+, 120+, 150+, 180+, 220+
Mineraltype
Precision Shaped Ceramic
Produktform
Bælte
Rygmateriale
Cotton
Vægt på rygmateriale
J Weight
Detaljer
 • Optimal alsidighed til slibning og polering af konturer og komplekse emner
 • Lettere grundvæv er ideelt til middel og fine kornstørrelser og sænker omkostningerne
 • Ensartet ydelse, uovertruffet holdbarhed og slibestyrke
 • Op til dobbelt så lang levetid som sammenlignelige aluminiumoxidbånd
 • Velegnet til tørre opgaver
 • Slidstærk resinbinding modvirker varmeskader

3M™ Cubitron™ ll-slibebånd 723D har 3M™ præcisionsformede slibekorn. Vores slibebånd anvender et fleksibelt bomuldsgrundvæv med J-vægt og en åben overfladestruktur. 723D-båndene anvender aluminiumoxid i topkvalitet iblandet 3M's præcisionsformede slibekorn for at opnå højere og skarpere ydelse i længere tid.

Brug 3M™ Cubitron™ ll-slibebånd 723D for at opnå højere ydelse og længere levetid. Blandingen af førsteklasses aluminiumoxid og 3M™ præcisionsformede slibekorn giver vores slibebånd øget holdbarhed og mere effektiv skæreevne i forhold til ikke-keramiske slibemidler. Grundvævet er af fleksibelt bomuld, der let følger konturer og kan føje sig rundt om emnerne for at undgå overslibning. Det gør disse slibebånd ideelt egnede til at fjerne defekter og overfladefejl, selv på vanskeligt tilgængelige konturer og komplekse emner såsom medicinske instrumenter. Fleksibiliteten gør dette slibebånd til et godt valg ved arbejde med blødt kontakthjul eller slapt slibebånd. Videnskaben bag 3M's præcisionsformede slibekorn Præcisionsformede slibekorn udgør et kæmpe fremskridt inden for slibeteknologien. De præcisionsformede slibekorn, også kaldet PSG (Precision Shaped Grain), er et keramisk mineral, der fremstilles i en egenudviklet proces, som styrker slibekornets robusthed og slibestyrke. Forskerne hos 3M tog skridtet videre og designede mineralet til at forme trekantformede slibekorn, som ved påvirkning opbrydes i nye, superskarpe spidser og kanter. Det gør det muligt at skære let igennem metal i stedet for at mase og "pløje" sig igennem som traditionelle slibemidler. PSG skaber et ekstremt hurtigt snit, og det reducerer varmeopbygningen i emnet, og derved reduceres varmerelaterede belastningsrevner og misfarvning. Og fordi PSG holder sig køligere og skarpere, holder de længere end traditionelle slibemidler. 723D-båndene anvender aluminiumoxid i topkvalitet iblandet 3M's præcisionsformede slibekorn for at opnå højere og skarpere ydelse i længere tid. Det giver ikke alene den mest ensartede ydelse, men sikrer også en næsten dobbelt så lang levetid som sammenlignelige aluminiumoxidbånd. Længere levetid er lig med lavere omkostninger pr. enhed samt mindre tidsforbrug på båndskift, og det øger produktiviteten. Tilstopning opstår, når træ- eller malingsstøv stopper båndets overflade og slibepunkterne til, så slibebåndet ikke har nogen virkning. En åben overfladekonstruktion betyder, at slibekornene har lidt plads imellem sig, så støv og slibepartikler har en mulighed for at slippe væk i stedet for at skabe tilstopning. Den åbne konstruktion er samtidig garant for et mere aggressivt snit end sammenlignelige slibemidler med lukket konstruktion, men samme slibestyrke. Slibemineralet er bundet til lærredsryg med resin, der sikrer holdbarhed ved høj varme og højt tryk. 3M har i mere end 100 år været blandt de førende leverandører til den metalforarbejdende industri. Uanset hvilke slibe- og poleringsopgaver, du måtte have, så har 3M et fuldt sortiment af kvalitetscoatede og bundne slibemidler. 3M's ingeniører har designet disse slibebånd med den nødvendige fleksibilitet til bearbejdning af komplekse emner med en hurtig skæreevne og holdbar ydelse. De er et godt valg, når du har brug for et polerbånd, der kan honorere kravene i produktionsmiljøer.

Foreslåede anvendelser

 • Egnede til at fjerne defekter og overfladefejl, selv på vanskeligt tilgængelige konturer og komplekse emner såsom medicinske instrumenter
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk