1. Alle 3M-produkter

3M™ Dual Lock™ Genlukkelig koblingsløsning SJ3550

 • Sort koblingsløsning med propformede stilke med en bagside af et trykfølsomt akrylbaseret klæbemiddel
 • Type 250 passer til Type 170, 250 eller 400. Lukkes med et hørbart snap
 • Fem gange større trækstyrke end almindelige Hook and Loop-koblingsløsninger
 • Kan åbnes og lukkes 1000 gange, før den mister 50 % af den oprindelige trækstyrke
 Mere
Generel længde (imperial)
Overall_Length_Imperial
Generel længde (metrisk)
Overall_Length_Metric
Samlet dybde (britisk standard)
Overall_Width_Imperial
Samlet bredde (metrisk standard)
Overall_Width_Metric
Se alle produkter 
 Generel længde (imperial), Generel længde (metrisk), Samlet dybde (britisk standard)  Samlet bredde (metrisk standard)
Alle modeller
Luk

Har du brug for tapen i en bestemt form eller størrelse tilpasset dit design?

Konvertere tager vores brancheførende limteknologier og tilføjer deres egen ekspertise til at omdanne dem til tilpassede konverterede dele, der er perfekte til dit design.

Specifikationer
Antal lukninger
1000
Brancher
Bilindustrien, Konstruktion, Elektronik, Møbler, Generel Industri, Medicinsk udstyr, Militær og offentlig myndighed, Vedligeholdelse og reparation, Emballage, Detailhandel, Specialkøretøj, Transport
Brand
3M™, Dual Lock™
Flammehæmmende
Nej
Indendørs/udendørs
Begge
Klæbemiddelstype
Universalt akrylklæbemiddel
Lav profil
Nej
Løsning til
Wireless Network: Infrastructure Accessories
Maksimal driftstemperatur (Celsius)
93 Degree Celsius
Primær liner
Clear Polyolefin
Produktfarve
Sort
Produktform
Rulle
Units per Case
1, 2
Detaljer
 • Sort koblingsløsning med propformede stilke med en bagside af et trykfølsomt akrylbaseret klæbemiddel
 • Type 250 passer til Type 170, 250 eller 400. Lukkes med et hørbart snap
 • Fem gange større trækstyrke end almindelige Hook and Loop-koblingsløsninger
 • Kan åbnes og lukkes 1000 gange, før den mister 50 % af den oprindelige trækstyrke
 • Designet til at klæber til metal, glas og plastikmaterialer med medium til høj overfladeenergi samt maling
 • Bagbeklædningen af skumtape giver en bedre kontakt med teksturoverflader eller ujævne overflader

3M™ Dual Lock™ Genlukkelig koblingsløsning SJ3550 opfylder behov for vedhæftning uden brug af specialværktøj eller komplicerede mekaniske fastgørelsessystemer. Vores genlukkelige koblingsløsning har et akrylklæbemiddel, der klæber godt til en række materialer med høj og medium overfladeenergi, herunder nogle plasttyper, metal, glas og malede overflader. Dette gør det muligt at fastgøre adgangsdøre, paneler, skilte, udstillingskomponenter og mange andre ofte åbnede og lukkede genstande for nem adgang igen og igen med minimal tab af klæbeegenskaber over tid. Den har 40 propformede stilke/cm² og en tykkelse på 5.7 mm i sammenkoblet tilstand og en temperaturydelse fra -30 °C til 70 °C i længere tid (+95 °C i kortere tid) og kan bruges indendørs og udendørs.

Styrke i tal En enkelt lille prop kan ikke gøre meget i denne verden, men sætter man den sammen med nogle hundrede af dens venner, er den næsten ikke til at stoppe. Teamwork er idéen bag designet af 3M™ Dual Lock™ Genlukkelig koblingsløsning SJ3550. Når de er sammenhæftet, griber de unikke propformede stilke ind i hinanden og skaber en lukkestyrke, der er fem gang så kraftig som ved normale Hook and Loop-koblingsløsninger, samtidig med at det er nemt at få hurtig adgang ved at rive dem fra hinanden. Vores SJ3550 genlukkelige koblingsløsning indeholder 40 propformede stilke/cm² (250 pr. kvadrattomme). Når to stykker presses sammen, bøjes stilkene, og prophovederne glider forbi hinanden. Efter sammenføjning snapper stilken tilbage i sin oprindelige position og griber ind i de modsat rettede hoveder med et hørligt snap, der signalerer, at koblingen er sket. Dette system kan åbnes og lukkes 1000 gange, før det mister 50 % af den oprindelige trækstyrke. Det er ikke nødvendigt at bore, skrue, spænde eller udføre komplekse installationer Til SJ3550 bruges et akrylklæbemiddel, der klæber godt til en række materialer med høj og medium overfladeenergi, herunder nogle plasttyper, metal, glas og malede overflader. Det sikrer hurtig og nem installation uden brug af mekaniske fastgørelsesprocesser. Klæbemidlet klæber hurtigt og opnår sin fulde styrke efter 72 timer. Når de propformede stilke griber ind i hinanden og klæber til hinanden, opnås den samme styrke som skruer og nitter, samtidig med at de giver nem adgang. Alsidig, holdbar og usynlig Der er ingen grænser for disse koblingsløsningers anvendelsesmuligheder. Stilkene, det øverste af propperne og den filmbelagte bagside er fremstillet af polypropylen, mens bagsiden af polyolefin er modstandsdygtig over for opløsningsmidler og alkaliske opløsninger, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige formål og miljøer. Koblingsløsningen anbefales til brug ved temperaturer mellem -30 °C og 70 °C i længere tid (+95 °C i kortere tid). Disse koblingssystemer er skjulte, når de er monteret, og giver en ren, ubrudt overflade, og de bevarer styrken efter mere end 1000 åbninger og lukninger. SJ3550-koblingsløsninger består af akrylskumtape, der er beskyttet af en aftagelig liner. Denne konstruktion giver en bedre kontakt med overflader med en fin struktur eller ujævnheder. Der kan opnås forskellige niveauer af trækstyrke ved at bruge koblingsløsningen sammen med forskellige typer af 3M Dual Lock genlukkelige koblingsløsninger. Foreslåede kombinationer af koblingsløsninger, der kan bruges sammen: Type 250 til type 170 Type 250 til type 250 Type 170 til type 400 Type 250 til type 400 Du opnår hurtig montering og høj styrke men begrænset levetid ved at sætte 3M's Dual Lock-produkter sammen med 3M™ Hook and Loop™ Genlukkelige koblingssystemer.

Foreslåede anvendelser

 • Velegnet til brug sammen med metaller (aluminium, rustfrit stål), glas og plast med høj overfladeenergi (akryl, polycarbonat, ABS) samt malede overflader
 • Bruges til fastgørelse indendørs og udendørs
Ressourcer
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk