1. Alle 3M-produkter
 • 3M™ Flammebestandig krogkoblingsløsning SJ3519FR
 • 3M™ Flammebestandig krogkoblingsløsning SJ3519FR

  3M-id 7000052226
  • Beklædt med et flammebestandigt gummibaseret klæbemiddel på bagsiden, som klæber til en lang række materialer
  • Holdbare til tusindvis af lukninger
  • Grundigt testet med hensyn til flammebestandighed og ekstrem varme
  • Stor designfleksibilitet og hurtig samling af produktet
   Mere

  Har du brug for tapen i en bestemt form eller størrelse tilpasset dit design?

  Konvertere tager vores brancheførende limteknologier og tilføjer deres egen ekspertise til at omdanne dem til tilpassede konverterede dele, der er perfekte til dit design.

  Specifikationer
  Antal lukninger
  5000
  Brancher
  Konstruktion, Elektronik, Møbler, Generel Industri, Medicinsk udstyr, Militær og offentlig myndighed, Specialkøretøj, Transport
  Brand
  3M™
  Flammehæmmende
  Ja
  Klæbemiddelstype
  Syntetisk gummi
  Lav profil
  Nej
  Maksimal driftstemperatur (Celsius)
  49 Degree Celsius
  Materiale
  Nylon
  Primær liner
  Polyethylenfilm
  Produktfarve
  Sort
  Produktform
  Rulle
  Units per Case
  3
  Detaljer
  • Beklædt med et flammebestandigt gummibaseret klæbemiddel på bagsiden, som klæber til en lang række materialer
  • Holdbare til tusindvis af lukninger
  • Grundigt testet med hensyn til flammebestandighed og ekstrem varme
  • Stor designfleksibilitet og hurtig samling af produktet

  3M™ Flammebestandig krogkoblingsløsning SJ3519FR er den ene del af vores koblingsløsning i to dele, som er designet til at øge holdbarheden for tusindvis af lukninger. Denne genlukkelige vævede koblingsløsning af nylon har et gummibaseret klæbemiddel, er flammebestandig og opfylder F.A.R. afsnit 25.853 (a)(1)(i) 60 sekunders lodret brandtest. Den passer til SJ3518FR.

  En ren og enkel lukningsløsning 3M™ Flammebestandig krogkoblingssystem SJ3519FR er et avanceret lukningsalternativ til lynlåse, skruer, snaps, kroge, bolte med mere. Det er beklædt med et unikt flammebestandigt syntetisk gummibaseret klæbemiddel. Vores koblingssystemer kan fastgøres til en lang række stoffer og kan bruges i et stort temperaturområde og i omgivelser med forskellig fugtighed. De er flammebestandige i test i henhold til FAR 25.853 og andre almindelige flammebestandighedstest og er designet til at kunne bruges sammen med 3M™ Flammebestandig løkkekoblingsløsning SJ3518FR. Anbefales til at fastgøre stof til møbelhynder, flysæder, fastgørelse af gulvtæpper til paneler, specialanvendelser til køretøjer og transport, uniformer, handsker og beklædning, skilte og udstillinger, almindelige industrielle anvendelser og flammebestandig vedhæftning. Bagsiden af 3M™ Flammebestandig krogkoblingsløsning SJ3519FR er belagt med et fast, trykfølsomt, syntetisk gummiklæbemiddel. Klæbemidlet fæstner godt til bart og malet metal, maling, glas, forseglet træ, papir, pap og mange plastmaterialer, herunder underlag med lav overfladeenergi, f.eks. polyethylen og polypropylen. Dette unikke klæbemiddel er flammebestandig, så disse krogkoblingsløsninger kan opfylde kravene i FAR 25.853 afsnit (a)(1)(ii), som er en 12 sekunders lodret brandtest, når de testes alene. Brugen af trykfølsomme klæbemidler fjerner eller reducerer behovet for syning, aktivering af opløsningsmidler, dielektrisk eller ultrasonisk binding eller masselimning. Ved at fjerne disse ekstra procedurer forenkles anvendelsen, forbedres sikkerheden og mindskes installationsomkostningerne. Trykfølsomme klæbemidler kan anvendes manuelt eller automatisk ved hjælp af forskelligt udstyr. 3M™ Hook and Loop-design 3M™ Hook and Loop-koblingsløsninger giver stor designfleksibilitet, hurtig produktsamling, jævne og rene udvendige overflader samt en fantastisk produktydelse i mange applikationer. Den vævede krog er dækket af cirka 47 meget små, stive kroge/cm². De vævede løkker er dækket af tusindvis af bløde, bøjelige løkker, der giver tusindvis af åbninger og lukninger (cyklusser). Hook and Loop-koblingsløsningen er sammenkoblet for at sikre maksimal målstabilitet og fladhed. Hook and Loop-koblingen skilles ad ved ganske enkelt at trække strimlerne fra hinanden med hånden.

  Foreslåede anvendelser

  • Bruges til at fastgøre stof til møbelhynder, flysæder, fastgørelse af gulvtæpper til paneler, specialanvendelser til køretøjer og transport samt til at fastgøre navneskilte, mærkater, lister og grafiske overlejringer
  Ressourcer
  Egenskaber/fordele
  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk