1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8425NS

3M-id B40066486
  • 25 minutters åbentid med 56 minutter til strukturel styrke
  • Holdbar limning med fremragende forskydnings-, afskrælnings- og slagstyrke
  • Klæber en lang række overflader sammen, herunder de fleste former for metaller og plast
  • Meget stærkt med minimal overfladepræparering
 Mere
Specifikationer
Anvendelsesområder
Klæbende kompositmateriale
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Detaljer
  • 25 minutters åbentid med 56 minutter til strukturel styrke
  • Holdbar limning med fremragende forskydnings-, afskrælnings- og slagstyrke
  • Klæber en lang række overflader sammen, herunder de fleste former for metaller og plast
  • Meget stærkt med minimal overfladepræparering
  • Indeholder afstandsperler til kontrol af sammenføjningspunktets tykkelse for at forhindre, at der klemmes for meget ud ad gangen

3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8425NS er en minimalt flydende, forstærket to-komponent akryllim. Dette forstærkede produkt giver forbedret klæbeevne på mange plasttyper og metaller, også med let olierede overflader. Det er et holdbart produkt, der hurtigt opbygger styrke og giver strukturel styrke på få minutter.

Ved brug af en lim i Duo-Pak-størrelse (DP) kan du anvende 3M's dispenseringsudstyr til brugervenlig og præcis afmåling, blanding og dispensering. Minimalt flydende med fremragende forskydnings-, afskrælnings- og slagstyrke 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8425NS er en minimalt flydende akryllim med et blandingsforhold på 10:1. Den har en åbentid på 25 minutter, så der er tid til at placere materialerne korrekt, før de klæbes sammen. Åbentid og hærdetid kan accelereres med varme. Når det er helt hærdet, opnår denne akryllim en forskydningsstyrke på 1.000 psi (7 MPa) på cirka 56 minutter, hvilket er med til at øge produktionsmængden og sikre høj afskrælnings- og slagstyrke. Denne tid er markant hurtigere end i nogen andre akryllime på markedet. Der opnås fuld hærdning inden for 24 timer. Anbefalede anvendelsesformål Metalbearbejdning som f.eks. HVAC, hårde hvidevarer, sportsudstyr og specialkøretøjer Skilteproduktion som f.eks. limning af panel på ramme, listemontering, limning af bogstaver og rammesamling Limning af plast, kompositmaterialer og pulverlak til metal Bruges typisk til større dele, som kræver længere åbentid i forbindelse med samling 25 minutters åbentid med 56 minutter til strukturel styrke Takket være de minimalt flydende egenskaber kan du sikre, at limen påføres præcis på det ønskede sted og ikke rykker sig under påførings- eller sammenføjningsprocessen. 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8425NS klæber godt til mange materialer, herunder de fleste plasttyper, metaltyper og olierede overflader. Samlingen, der dannes med denne lim, er holdbar og giver fremragende forskydnings- og slagstyrke. Derudover forenkler produktets holdbarhed på 18 måneder ved stuetemperatur lagerstyringen. Klæber nemt med akryl Akryllime er en to-komponent methylmethacrylat (MMA), som giver fremragende klæbeevne og holdbarhed. Akryllime kaldes ofte for epoxyklæbestof eller epoxylim, men de tilhører rent faktisk en separat kemisk familie med deres egne unikke egenskaber. Akryllim har flere egenskaber, der gør det nemt at bruge dem, bl.a. en meget hurtigere hærdning, højere tolerance over for olierede eller upræparerede klæbeflader samt evnen til at klæbe en lang række materialer sammen, herunder stort set alle former for plast.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk