1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8825NS med svag lugt

3M-id B40066513
  • 25 minutters åbentid med 56 minutter til strukturel styrke
  • Svag lugt og ikke-brændbare egenskaber, som giver et sikrere arbejdsmiljø i forhold til typisk akryllim
  • Holdbar samling med fremragende forskydnings- og slagstyrke
  • Klæber til vanskelige overflader som f.eks. pulverlak og de fleste plasttyper
 Mere
Specifikationer
Anvendelsesområder
Klæbende kompositmateriale, Structural Bonding
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Brand
Scotch-Weld™
Detaljer
  • 25 minutters åbentid med 56 minutter til strukturel styrke
  • Svag lugt og ikke-brændbare egenskaber, som giver et sikrere arbejdsmiljø i forhold til typisk akryllim
  • Holdbar samling med fremragende forskydnings- og slagstyrke
  • Klæber til vanskelige overflader som f.eks. pulverlak og de fleste plasttyper
  • Holdbarheden på 18 måneder ved stuetemperatur forenkler lagerstyringen
  • Indeholder afstandsperler til kontrol af sammenføjningspunktets tykkelse for at forhindre, at der klemmes for meget ud ad gangen

3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8825NS med svag lugt er vores minimalt flydende, forstærkede to-komponent akryllim med lav lugt. Denne lim er et ideelt valg til en lang række industrielle og kommercielle formål, fordi det opnår strukturel styrke dobbelt så hurtigt som de fleste andre typer akryllim med sammenlignelige åbentider.

Ved brug af en lim i Duo-Pak-størrelse (DP) kan du anvende 3M's dispenseringsudstyr til brugervenlig og præcis afmåling, blanding og dispensering. Minimalt flydende med fremragende slagstyrke Sikrere, hurtigere og mere effektivt arbejde er bare nogle af fordelene ved vores 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8825NS med svag lugt. Med et blandingsforhold på 10:1 og en åbentid på 25 minutter er der tid til at placere materialerne korrekt, før de klæbes sammen. Når det er helt hærdet, opnår det en forskydningsstyrke på 1.000 psi (7 MPa) på lige under 56 minutter, hvilket er halvdelen af den tid, som det tager for lignende lime. Det er med til at øge produktionsmængden og sikre høj afskrælnings- og slagstyrke. Med sin svagere lugt og sine ikke-brændbare egenskaber er 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP8825NS med svag lugt med til at skabe et sikrere arbejdsmiljø i forhold til typiske akryllime. De minimalt flydende egenskaber sikrer, at limen påføres præcis på det ønskede sted og ikke rykker sig under påførings- eller sammenføjningsprocessen. Derudover forenkler produktets holdbarhed på 18 måneder ved stuetemperatur lagerstyringen. Anbefalede anvendelsesformål Metalbearbejdning som f.eks. HVAC, hårde hvidevarer, sportsudstyr og specialkøretøjer Skilteproduktion som f.eks. limning af panel på ramme, listemontering, limning af bogstaver og rammesamling Limning af plast, kompositmaterialer og pulverlak til metal Bruges typisk til større dele, som kræver længere åbentid i forbindelse med samling Klæber nemt med akryl Akryllime er en to-komponent methylmethacrylat (MMA), som giver fremragende klæbeevne og holdbarhed. Akryllim kaldes ofte for epoxyklæbestoffer eller epoxylim, men de tilhører rent faktisk en separat kemisk familie med deres egne unikke egenskaber. Akryllim har flere egenskaber, der gør det nemt at bruge dem, bl.a. en meget hurtigere hærdning, højere tolerance over for olierede eller upræparerede klæbeflader samt evnen til at klæbe en lang række materialer sammen, herunder stort set alle former for plast. Nyere formler for akryllime er stabile ved stuetemperatur med lang produktlevetid.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk