1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Anaerob klæbestof TL42

3M-id B40071790
  • Udfylder og forsegler gevind fuldstændigt, for at forhindre korrosion, rust og lækager
  • Hjælper med til at vedligeholde drejningsmomentet
  • Kan fjernes med håndværktøj
  • Sikker fæstning af forskelligartede metaller
 Mere

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Detaljer
  • Udfylder og forsegler gevind fuldstændigt, for at forhindre korrosion, rust og lækager
  • Hjælper med til at vedligeholde drejningsmomentet
  • Kan fjernes med håndværktøj
  • Sikker fæstning af forskelligartede metaller
  • Hjælper med at holde udstyr i god driftstilstand og produktionen kørende

3M™ Scotch-Weld™ Gevindlåser TL42 giver modstandskraft over for vibration, korrosion og slag, til samlinger i monteret form. Denne mellemstærke anaerobe lim påføres som et en-komponent-produkt.

3M™ Scotch-Weld™ Gevindlåser hærdes og forsegler samlinger med gevind for at dæmpe vibrationer, og forebygge, at de løsnes, eller at der opstår lækage på sikrede samlinger. Påføring af denne lim på samlinger, før de strammes, skaber en forsegling mod fugt og forebygger korrosion. Påføring er hurtig og let, med blot et målrettet tryk på flasken. Den anaerobe formel begynder hurtigt at hærde til et polymer, som forsegler, sikrer og fastholder. Denne lim med mellemstyrke kan løsnes efter behov med almindeligt håndværktøj. Scotch-Weld Gevindlåser TL42 er effektiv til låsning, vibrationsafbødning, gevindlåsning, forsegling, klæbning, limning og sammenføjning af samlinger med gevind. Dette produkt er velegnet til steder som adgangsbolte på værktøjsmaskiner og hydrauliske systembolte, bolte på gearkasser/drivaksler, skruer på lejedæksler, forsænkede skruer og rullelejebolte på transportbånd. Testet iht. den militære specifikation, MIL-S-46163A. Anaerobe lime har en enestående formulering, som gør dem i stand til at hærde ved fravær af ilt. Netop udtrykket "anaerob" betyder "lever uden luft", og når ilt udelukkes, begynder en kemisk kædereaktion, som får limen til at polymisere. Kontakt med metal får polymerisationsprocessen til at gå hurtigere og sætter fart på hærdningsprocessen, så der opstår et sejt, tværbundet plast, som giver aggressiv hæftning med effektiv forskydningsstyrke. De er mere almindeligt kendt som gevindlåsere, gevindsikring, fastholdende materialer og flangeforsegling, og disse lime anvendes ofte til at forbedre forseglingen eller holdekraften i gevindet på fæstende systemer, såsom montager med bolte og møtrikker. En montage med bolte og møtrikker kan have helt ned til 15% kontakt metal-til-metal, og selv en lille mængde anaerob lim kan let fylde ethvert luftrum mellem gevindet, hvorefter det hærdes til hærdeplast. Disse enestående lime med høj viskositet er lette at påføre, hærder hurtigt og giver effektiv drejestyrke, samtidig med at de modstår temperaturer og vibrationer og forsegler mod fugt og gas, så gevindet beskyttes mod korrosion. Anaerobe lime

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk