1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Cyanoakrylat SI1500, 20 g, 10stk/krt

3M-id 7100034200
  • Overfladeufølsomhed i forhold til naturlige materialer, læder, kork og træ
  • Den høje viskositet gør, at det ikke bevæger sig ind i syninger og sprækker
  • Limen er ideel til udfyldning af huller og limning på forskellige overflader
  • Overfladeufølsom formel som kræver minimal eller ingen overfladeforberedelse
 Mere

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Fuld hærdningstid
24 Hours @ 72 F (22 C)
Indendørs/udendørs
Begge
Klæbemiddelstype
Cyanoakrylat
Opbevaringstemperatur (celsius)
16 to 27 °C
Temperatur under opbevaring
60 to 80 Degree Fahrenheit
Detaljer
  • Overfladeufølsomhed i forhold til naturlige materialer, læder, kork og træ
  • Den høje viskositet gør, at det ikke bevæger sig ind i syninger og sprækker
  • Limen er ideel til udfyldning af huller og limning på forskellige overflader
  • Overfladeufølsom formel som kræver minimal eller ingen overfladeforberedelse
  • En enkelt dråbe giver trækstyrke på op til 19 MPa

Vi har udviklet 3M™ Scotch-Weld™ Surface Insensitive Instant Adhesive SI1500 til håndtering af unikke klæbeudfordringer. Dette er en hurtig lim med høj viskositet som sammenføjer grove, porøse, forurenede og sure materialer, herunder træ, pap, træfinér, stof, kork og læder. Denne "øjeblikkelige lim" er ideel til udfyldning af små huller, og dens korte hærdetid gør, at processerne kan fortsætte efter planen

3M™ Scotch-Weld™ Surface Insensitive Instant Adhesive SI1500 er en overfladeufølsomt cyanoacrylat. Overfladeufølsomme hurtige limprodukter er ideelle til materialer og overflader, som er vanskelige at klæbe på. Nogle overflader, som visse trætyper, er enten sure eller basiske, hvilket kan hindre en almindelig cyanoacrylat i at hærde. Normale cyanoacrylater hærder i et PH-neutralt miljø. Vores produkts hærdetid afhænger mindre af overfladefugt end almindelige cyanoacrylater, og vores formel med høj viskositet giver fremragende huludfyldende egenskaber. Den korte hærdetid gør det attraktivt til hurtige industrielle produktionsprocesser. Hvad er hurtig lim? Hurtig lim er cyanoacrylatbaserede formler, som giver stærke og hurtigvirkende lime, anvendt til industrielle og husholdningsformål. Generelt er de akrylbaserede eller andre kemiske resiner, som hurtigt polymiserer ved kontakt med vand (mere specifikt hydroxid-ioner), hvorefter de danner lange, stærke kæder og klæber overfladerne sammen. Cyanoacrylater har normalt kort lagertid. I flydende form består cyanoacrylat af monomer af cyanoacrylatmolekyler. Afhængigt af den tiltænkte anvendelse, eller for at fremme let håndtering, kan en cyanoacrylatlim formuleres med en ingrediens såsom pyrogensilica, som giver det mere viskositet, dvs. gør det geléagtigt. Eftersom tilstedeværelsen af fugt får limen til at hærde, får den almindelige fugt i luften limen til at danne en tynd hinde på få sekunder, hvilket bevirker, at den reaktive hærdningsproces går meget langsommere. Af denne grund skal cyanoacrylat påføres tyndt, for at sikre at reaktionen finder sted hurtigt, og der oprettes en stærk sammenføjning inden for en rimelig tid. Hurtig lim fra 3M påføres direkte fra beholderen og opnår hurtigt håndteringsstyrke ved stuetemperatur. En enkelt dråbe 3M™ Scotch-Weld™ Surface Insensitive Instant Adhesive SI1500 per kvadrattomme kan klæbe mange plasttyper, gummi, metal og andre, med en trækstyrke på op til 2.900 psi.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk