1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Epoxy Konstruktionslim DP105, Klar, 48,5 ml, 12 stk/krt

3M-id 7100200485
  • Ekstremt fleksibel limformular giver stærk og permanent sammenføjning, selv med vibration og slag
  • Bevarer høj forskydnings- og afkrængningsstyrke
  • Da det er fleksibelt efter hærdning, er det et godt valg til sammenføjning af forskellige materialer
  • Hurtig 5 minutters åbentid og håndteringsstyrke på ca. 20 minutter ved stuetemperatur
 Mere

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Applikation
Klæbende kompositmateriale, Metalfastgørelse
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Brand
Scotch-Weld™
Fuld hærdningstid
48 Hours @ 72 F (22 C)
Produktfarve
Transparent
Detaljer
  • Ekstremt fleksibel limformular giver stærk og permanent sammenføjning, selv med vibration og slag
  • Bevarer høj forskydnings- og afkrængningsstyrke
  • Da det er fleksibelt efter hærdning, er det et godt valg til sammenføjning af forskellige materialer
  • Hurtig 5 minutters åbentid og håndteringsstyrke på ca. 20 minutter ved stuetemperatur
  • Alsidig lim til metal, plast, glas, keramik og komposit

3M™ Scotch-Weld™ Epoxy Konstruktionslim DP105 er en meget fleksibel, hurtig to-komponent epoxylim, som bliver gennemsigtigt ved hærdning og skaber usynlige klæbelinjer.

Når du anvender lime i formatet Duo-Pak (DP), anbefaler vi, at der anvendes 3M påføringsudstyr for at opnå praktisk og præcis måling, blanding og påføring. Ekstremt fleksibel lim, som giver en stærk, permanent sammenføjning Der findes ingen konstruktions-epoxy, som er så alsidig som 3M™ Scotch-Weld™ Epoxy Konstruktionslim DP105. Fungerer på forskellige materialer som metal, keramik, glas, træ og mange plasttyper. Den lave viskositet gør det let at påføre og selvnivellerende – et effektivt værktøj til udfyldning og potning. Det har høj forskydningsstyrke og gode egenskaber ved afkrængning og slag, som – når det kombineres med god fleksibilitet – giver et ideelt produkt til en bred vifte af anvendelser inden for transport, specialkøretøjer, elektricitet, generel industri, sportsudstyr, byggeri og fremstilling af forbrugsvarer. Anbefalede anvendelsesområder Limning af glas til metal, hvor der opleves betydelige temperaturudsving, såsom ovndøre i glas Limning af smykker og andre objekter, hvor udseendet er altafgørende Limning af mange plasttyper Generelle fastgørelsesapplikationer i en lang række industrier Erstatter 5 minuts-epoxy og giver bedre ydeevne Giver håndteringsstyrke på ca. 20 minutter Blandingsforholdet for 3M™ Scotch-Weld™ Epoxy Konstruktionslim DP105 er 1:1 og giver hurtig og præcis påføring. Med en åbentid på 5 minutter er der desuden mulighed for at flytte delene og holde projektet på rette kurs. Limen opnår håndteringsstyrke efter ca. 20 minutter og er hærdet fuldt ud efter 48 timer (ved 72 °F/22 °C). Forstå epoxykonstruktionslim Epoxykonstruktionslim, herunder 5 minuts-epoxy, er en del af gruppen af lime, som kaldes "konstruktionslime", der omfatter polyuretan, akryl, cyanoacrylat og andre. Epoxyer er formuleret som flydende, reaktive polymer, som starter en kemisk reaktion, når de blandes, hvorefter de hærder og danner et fast plastmateriale. Når de to dele blandes i deres angivne forhold, begynder de hærdeprocessen, hvilket giver en begrænset åbentid, hvor limen kan påføres, og de to overflader kan placeres efter behov. Denne åbentid l

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk