1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Epoxykonstruktionslim 11

3M-id 7100200486
  • Meget fleksibel limformular giver stærk, permanent sammenføjning, selv ved vibration og slag
  • Giver høj forskydnings- og afkrængningsstyrke på metaller og mange plasttyper
  • Tillader en vis temperaturmæssig udvidelse mellem materialer
  • Opnår håndteringsstyrke på ca. 20 minutter ved stuetemperatur
 Mere

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Applikation
Klæbende kompositmateriale, Metalfastgørelse
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Fuld hærdningstid
48 Hours @ 72 F (22 C)
Produktfarve
Transparent
Detaljer
  • Meget fleksibel limformular giver stærk, permanent sammenføjning, selv ved vibration og slag
  • Giver høj forskydnings- og afkrængningsstyrke på metaller og mange plasttyper
  • Tillader en vis temperaturmæssig udvidelse mellem materialer
  • Opnår håndteringsstyrke på ca. 20 minutter ved stuetemperatur
  • Da det er fleksibelt efter hærdning, er det et godt valg til sammenføjning af forskellige materialer

3M™ Scotch-Weld™ Epoxykonstruktionslim 110 er en hurtighærdende, fleksibel, to-komponent epoxylim til generelle formål. Dette lim med mellemstærk viskositet hærder til håndteringsstyrke på 20 minutter, så der dannes en fleksibel klæbning på materialer som f.eks. metaller, keramik, træ og mange plasttyper.

Kraftig og fleksibel klæbning 3M™ Scotch-Weld™ Epoxykonstruktionslim 110 er en alsidigt, to-komponent epoxylim med et blandingsforhold på 1:1, der er udviklet til at hærde hurtigt for at give en fleksibel klæbning. Det fungerer på forskellige underlag som metal, keramik og glas, træ og mange plasttyper. Påføres med minimal dryp, løb og til kontrolleret, præcis påføring. Denne lim har høj forskydningsstyrke og gode egenskaber ved afkrængning og slag, hvilket i kombination med god fleksibilitet gør det ideelt til anvendelse på forskelligartede overflader, herunder inden for transport, specialkøretøjer, elektricitet, generel industri, sportsudstyr, byggeri og fremstilling af forbrugsvarer. Anbefalede anvendelsesområder Sammenføjning og limning Limning og påhæftning Samling og forsegling Indkapsling og indstøbning Hærder hurtigt for at minimere forsinkelser Denne lim har et blandingsforhold på 1:1, hvilket giver en åbentid på 10 minutter og mulighed for at placere og justere dele før hærdning. Limen opnår håndteringsstyrke efter ca. 20 minutter og er hærdet fuldt ud efter 48 timer ved stuetemperatur. Dette produkt er tilgængeligt i større parter eller mindre Duo-Pak-patroner. Hvad er epoxylim? Epoxylim er en del af gruppen af lime, som kaldes konstruktionslime, som også omfatter polyurethan, akryl, cyanoacrylat og andre. Epoxyer er i starten reaktive flydende polymer, som indleder en kemisk reaktion, når de blandes, hvorefter de hærder og danner et fast materiale. Når de to dele blandes i deres angivne forhold, begynder de hærdeprocessen, hvilket giver en begrænset åbentid, hvor limen kan påføres, og de to overflader kan placeres efter behov. Denne åbentid kan variere fra få minutter og op til 48 timer eller længere. Afhængigt af den specifikke formular kan denne type af konstruktionslime give en meget høj forskydnings- og afkrængningsstyrke samt forbedre modstandsdygtighed over for varme og kemikalier end andre almindelige lime. Epoxylime er vidt udbredt i industrielle anvendelser i

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk