1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotch-Weld™ Strukturel Akryllim DP810

  • Lim med svag lugt er ideelle til omgivelser, hvor stærke dampe eller brændbarhed kan være et problem
  • Giver høj forskydnings- og afkrængningsstyrke og er hærdet for yderligere slagfasthed
  • 10 minutters åbentid og håndteringsstyrke efter 20 minutter
  • Klæber fedtede metaller med minimal forberedelse af overfladen
 Mere
Alle modeller
Luk

Har du brug for tapen i en bestemt form eller størrelse tilpasset dit design?

Konvertere tager vores brancheførende limteknologier og tilføjer deres egen ekspertise til at omdanne dem til tilpassede konverterede dele, der er perfekte til dit design.

Specifikationer
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Specialkøretøj, Træbearbejdning
Indendørs/udendørs
Begge
Produktfarve
Grøn
Detaljer
  • Lim med svag lugt er ideelle til omgivelser, hvor stærke dampe eller brændbarhed kan være et problem
  • Giver høj forskydnings- og afkrængningsstyrke og er hærdet for yderligere slagfasthed
  • 10 minutters åbentid og håndteringsstyrke efter 20 minutter
  • Klæber fedtede metaller med minimal forberedelse af overfladen
  • Limer de fleste plasttyper, kompositter og metaller

3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP810 med svag lugt er et forstærket to-komponent akryllim, som hærder ved stuetemperatur, og som er specielt udviklet til sammenføjning af fedtede metaller, plast og andre overflader. Med svag lugt og brandhæmmende egenskaber bidrager 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP810 til et sikkert arbejdsmiljø, sammenlignet med almindelige akryllime.

Når du anvender lime i formatet Duo-Pak (DP), anbefaler vi, at der anvendes 3M påføringsudstyr for at opnå praktisk og præcis måling, blanding og påføring. Giver høj forskydnings- og afkrængningsstyrke og er forstærket for yderligere slagfasthed Denne enestående akryllim giver dig høj forskydnings- og afkrængningsstyrke samt god slagfasthed, hvilket giver holdbarhed, der opfylder de høje krav, som slutbrugsanvendelser stiller. Mere sikkert, hurtigt og effektivt arbejde er blot nogle få fordele ved 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP810 med svag lugt. Det klæber på et udvalg af materialer fra metaller, sammensatte materialer og mange plasttyper, herunder nylon. Denne akryllim hærder til en lysebrun eller sort farve. Anbefalede anvendelsesområder Sportsudstyr (sammenføjning af metal til metal eller metal til plast) Fremstilling af apparater (sammenføjning af metal til metal eller metal til glas) Samling af elektroniske kabinetter 10 minutters åbentid og håndteringsstyrke efter 20 minutter Med et blandingsforhold på 1:1 giver 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP810 med svag lugt en åbentid på 10 minutter, hvilket giver tid til at placere og justere dele, før det hærder. Limen opnår håndteringsstyrke efter ca. 20 minutter og er hærdet fuldt ud efter 8-24 timer (ved 22 °C/72 °F). (Bemærk: Overskydende lim udsat for luft omkring klæbelinjerne kan forblive klæbrigt i op til 48 timer) 3M™ Scotch-Weld™ Akryllim DP810 med svag lugt er godkendt under UL 746C, polymeriske materialer til brug i elektrisk udstyr. Enkel limning med akryl Akryllime, ofte kaldet epoxyklæbestoffer eller epoxylim, er to-komponent lime, som giver fremragende klæbestyrke og holdbarhed, dog med en lidt lavere klæbestyrke end to-komponent epoxyer i visse situationer. Dog har akryllime flere egenskaber, som gør dem lettere at bruge, herunder en meget hurtigere hærdning, bedre tolerance ved fedtede eller uforberedte klæbeoverflader og klæbestyrken på en bred vifte af materialer, herunder næsten alle plasttyper. Nyere akryllimformuleringer er stabile ved stuetemperatur, med en moderat levetid på hylden.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk