1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotchlite™ refleks varmeapplikering FR, 8735, 50,8 mm x 100 m

3M-id 7100139475
  • Reflekterende overførselsfilm er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Kan vaskes ved 60 °C
  • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish
 Mere
Specifikationer
Anbefalet Industri
Konstruktion, Design & Byggeri
Apparel Type
Ikke godkendt arbejdstøj
Converting Required
Nej, Ja
Custom Product Size Availability
Contact 3M Scotchlite Technical Service for custom size requests or see Technical Data Sheet for specific size availability information.
Dry-Cleaning Cycles at ANSI Certified Standards
0
Farve om dagen
Sølv
Heat Lamination - Dwell Time (Seconds)
20
Heat Lamination - Line Pressure
Hård (30-40 psi)
Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
50
Ideal Manufacturing or Converting Location Conditions
Lav luftfugtighed<70% RH
Initial Average RA
500
Materiale
100% polyester
Minimum RA
330
Monteringstype
Varmeoverførsel
Product Family Preferences
Flammehæmmende
Produktserie
8735
Produkttype
Rulle
Recommended Garment Type
Jakke og vest til koldt vejr, Beskyttelsesdragter & sæt, Modetøj, Jakke og yderbeklædning, Regntøj, T-Shirt & Polo trøje, Bukser
Reflective Side Liner
Ingen
Reflekterende farve
Hvid
Roll Quantity
6
Technology
Afrundet
Detaljer
  • Reflekterende overførselsfilm er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Kan vaskes ved 60 °C
  • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish

3M™ Scotchlite™ reflekterende højglansfilm 8735 i sølv med høje refleksionsværdier til veste med høj synlighed, industri- og arbejdstøj, der udsættes for kraftig slitage, samt fritidstøj og tilbehør, især flammehæmmende arbejdsbeklædning.

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8735 i sølv på tøj, som kræver høj synlighed, og som udsættes for stor slitage, f.eks. arbejdsbeklædning, især flammehæmmende arbejdsbeklædning. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Består af reflekterende glasperler, der klæbes fast til et holdbart polymerlag med et varmeaktiveret klæbemiddel. 3M's reflekterende overførselsfilm overholder kravene i ISO 20471, men overgår uden problemer de påkrævede minimumsrefleksionsværdier, hvilket forbedrer brugerens synlighed markant. Det reflekterende materiale påvirker ikke materialets brandhæmmende egenskaber, og det er kendt for sin gode og langvarige modstandsdygtighed overfor flammer i henhold til EN 469. Derfor er det et oplagt valg til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning. Giver god værdi for pengene på tøj, som kræver høj synlighed til arbejdsbrug, og som kræver større holdbarhed, når det vaskes. Den reflekterende overførselsfilm 8735 kan nemt vaskes derhjemme ved op til 60 °C (50 gange i henhold til ISO 20471). Selv når materialet bliver vasket industrielt (15 gange i henhold til ISO 15797) og tørret i en tørretumbler, er det meget modstandsdygtigt over for vask og kemikalier samt slid. Derfor er det særligt velegnet til tøj, der bliver vasket industrielt og tørret i en tørretumbler eller tørretromle, f.eks. lejet tøj. Filmen integreres ved hjælp af laminering og bindes dermed permanent til tøjet uden at øge volumen. Derfor giver den brugeren øget komfort og er også velegnet til materialer med membraner. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, præges eller bruges til kantbånd eller udstansning. Det betyder, at det er nemt at implementere individuelle design og logoer. Materialets reflekterende egenskaber er uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af sikkerhedsløsninger. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk