1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotchlite™ refleks varmeapplikering segmenteret FR, 5535, 70 mm x 200 m

3M-id 7100139474
  • Reflekterende overførselsfilm er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Segmentering giver brugeren en bedre komfort.
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Meget god vaskbarhed i forbindelse med industrivask
 Mere
Specifikationer
Adhesive Side Liner
Ingen
Anbefalet Industri
Konstruktion, Design & Byggeri
Apparel Type
Hi-Vis tøj, Ikke godkendt arbejdstøj
Custom Product Size Availability
Contact 3M Scotchlite Technical Service for custom size requests or see Technical Data Sheet for specific size availability information.
Dry-Cleaning Cycles at ANSI Certified Standards
Se producentens brugsanvisning
Farve om dagen
Sølv
Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
65
Initial Average RA
>330
Materiale
100% polyester
Minimum RA
330
Monteringstype
Varmeoverførsel
Product Family Preferences
Flammehæmmende, Trim
Produktserie
5535
Produkttype
Rulle
Reflective Side Liner
Blå Polyester
Reflekterende farve
Hvid
Roll Quantity
2
Technology
Afrundet
Detaljer
  • Reflekterende overførselsfilm er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Segmentering giver brugeren en bedre komfort.
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Meget god vaskbarhed i forbindelse med industrivask

3M™ Scotchlite™ segmenteret reflekterende overførselsfilm 5535 i sølv med høje refleksionsværdier til tøj, som kræver høj synlighed, og som bruges meget, f.eks. arbejdsbeklædning, især flammehæmmende arbejdsbeklædning, der vaskes og derefter tørres i en tørretumbler.

3M™ Scotchlite™ segmenteret reflekterende overførselsfilm 5535 på tøj, som kræver høj synlighed, og som bruges meget, f.eks. arbejdsbeklædning, fritidstøj og tilbehør. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Består af reflekterende glasperler, der klæbes fast til et holdbart polymerlag med et varmeaktiveret klæbemiddel. 3M's reflekterende overførselsfilm overholder kravene i ISO 20471, men overgår uden problemer de påkrævede minimumsrefleksionsværdier, hvilket forbedrer brugerens synlighed markant. Det reflekterende materiale påvirker ikke materialets brandhæmmende egenskaber, og det er kendt for sin gode og langvarige brandmodstandsdygtighed i henhold til EN 469. Derfor er det et oplagt valg til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning. Giver god værdi for pengene på tøj, som kræver høj synlighed til arbejdsbrug, og som kræver større holdbarhed, når det vaskes. Den segmenterede reflekterende overførselsfilm 5535 kan nemt vaskes ved op til 60 °C (50 gange i henhold til ISO 20471). Selv når materialet bliver vasket industrielt (15 gange i henhold til ISO 15797) og tørret i en tørretumbler, er det meget modstandsdygtigt over for vask og kemikalier samt slid. Derfor er det særligt velegnet til tøj, der bliver vasket industrielt og tørret i en tørretumbler eller tørretromle, f.eks. lejet tøj. Den reflekterende overførselsfilm integreres ved hjælp af laminering og bindes dermed permanent til tøjet uden at øge volumen. Derfor giver den brugeren øget komfort og er også velegnet til materialer med membraner. En anden fordel: Segmenteringen sikrer bedre komfort og øget åndbarhed. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af sikkerhedsløsninger. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk