1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787

3M-varenummer 87873M-id 7000055767
  • Reflekterende overførselsfilm hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen.
  • Synlighed både om dagen og om natten
  • Kan vaskes ved 60 °C
  • 0
 Mere
Specifikationer
Apparel Type
Ikke godkendt arbejdstøj
Brand
Scotchlite™
Farve om dagen
Fluorescerende Lime-Gul
Monteringstype
Varmeoverførsel
Pakke kvantitet
1 rulle pr. kasse
Produktserie
8787
Reflekterende farve
Hvid
Standarder/godkendelser
ISO 20471
Total Bredde
914,4 mm
Total Længde
50 m
Varemærker
Scotchlite
Detaljer
  • Reflekterende overførselsfilm hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning, og de fluorescerende egenskaber er med til at gøre materialet meget nemt at se i dagslys, ved daggry og i skumringen.
  • Synlighed både om dagen og om natten
  • Kan vaskes ved 60 °C
  • 0

3M™ Scotchlite™ segmenteret reflekterende overførselsfilm 8787 i gul med høje refleksionsværdier til materialer med kombinerede egenskaber og god resistens over for kemikalier. Velegnet til tøj, som kræver høj synlighed, og som udsættes for stor slitage, f.eks. arbejdsbeklædning, fritidstøj og tilbehør.

3M™ Scotchlite™ reflekterende overførselsfilm 8787 i gul på tøj, som kræver høj synlighed, og som udsættes for stor slitage, f.eks. arbejdsbeklædning, fritidstøj og tilbehør. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Består af reflekterende glasperler, der er fastgjort til et polymerlag med et specielt klæbestof. Overførselsfilmen overholder kravene i ISO 20471 og forbedrer folks synlighed via de høje refleksionsværdier. Værdierne overstiger endda minimums refleksionsværdier for materialer med kombinerede egenskaber. Derudover har materialet god bestandighed over for ætsning og kemikalier. Den reflekterende overførselsfilm integreres ved hjælp af laminering og bindes dermed permanent til tøjet uden at øge volumen. Derfor giver den brugeren øget komfort og er også velegnet til materialer med membraner. En anden fordel: Filmen fås i to forskellige bredder og kan tilpasses individuelt. Det betyder, at det er nemt at implementere forskellige designs via påtrykning. Samtidig er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. Samtidig sikrer 3M's patenterede glasperleteknologi et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk