1. Alle 3M-produkter

3M™ Scotchlite™ reflekterende vævet materiale 8940

3M-id SGBGPSD1407S
  • Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Rigtig god vaskbarhed i hjemmet ved 60 °C og 90 °C. Kan også bruges til kommerciel færdigbehandling efter en egnethedstest.
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses
 Mere
Specifikationer
Apparel Type
Ikke godkendt arbejdstøj
Brand
Scotchlite™
Bredde
1270 mm, 25,4 mm, 30 mm, 914,4 mm
Certificeret ydeevne påkrævet
ANSI 107-2015, Berry Compliant, CGSB, CSA Z95-2015, NFPA
Farve om dagen
Sølv
Længde
100 m, 50 m
Materiale
100% aramid
Monteringstype
På syning
Pakke kvantitet
1 rulle pr. kasse, 10 ruller pr. kasse, 12 ruller pr. kasse
Produktserie
8940
Reflekterende farve
Hvid
Varemærker
Scotchlite
Detaljer
  • Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
  • Rigtig god vaskbarhed i hjemmet ved 60 °C og 90 °C. Kan også bruges til kommerciel færdigbehandling efter en egnethedstest.
  • Kan bruges til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning i henhold til EN 469
  • Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8940 i sølv med høje refleksionsværdier og god vaskbarhed til tøj, som kræver høj synlighed, især brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning.

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8940 i sølv til tøj, som kræver høj synlighed, især brandmandstøj og flammehæmmende arbejdsbeklædning. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Produktet er karakteriseret ved en høj grad af varmeresistens og enestående holdbarhed under brug. 3M's reflekterende materiale består af reflekterende glasperler, der klæbes fast på et slidstærkt og brandhæmmende materiale i 100% bomuld. Overholder kravene i ISO 20471, men overgår uden problemer minimums refleksionsværdierne, hvilket forbedrer brugernes synlighed markant. Da basisstoffet er lavet af aramidfibre, påvirker det reflekterende materiale ikke materialets brandhæmmende egenskaber, og det er kendt for sin gode og langvarige brandbarhed i henhold til EN 469. Derfor er det et oplagt valg til flammehæmmende beskyttelsesbeklædning. Rigtig god kvalitet med enkel vedligeholdelse. Det reflekterende materiale med stor slidstyrke og holdbarhed kan nemt vaskes derhjemme ved 60 °C (50 omgange i henhold til ISO 20471) og ved 90 °C (25 omgange i henhold til ISO 6330 9N) og i industrivask ved 75 °C (25 omgange i henhold til ISO 15797). Det er også muligt at foretage rensning (30 omgange i henhold til ISO 3175). Selve materialet kan bruges på sarte tekstiler. Hvad angår hårdføre tekstiler, kan brugeren vælge hvilken som helst form for vedligeholdelse. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. 3M's patenterede glasperleteknologi sikrer et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk