1. Alle 3M-produkter
1 Resultater 
1 Resultater 
Find et produkt

1 Resultater 
Operationsafdækninger

En effektiv barriere

 • 3M™ Operationsafdækninger

  Kirurger i hele verden benytter 3M Operationsafdækninger for at forebygge infektioner på deres operationsstuer. 3M's operationsafdækninger til engangsbrug er lavet ved hjælp af innovative teknologier og avancerede materialer og leverer det højeste niveau af ydelse og pålidelighed.

  Forberedelse af huden før operation steriliserer ikke huden, den bliver blot desinficeret. Bakterier på huden kan overleve og overføres til såret under operationen. 3M™ Ioban™ 2 Antimikrobiel incisionsfilm kan reducere risikoen for postoperative sårinfektioner i operationssåret ved at sikre kontinuerlig antimikrobiel aktivitet.


 • Stop gennemtrængning: Reducer risikoen for postoperative sårinfektioner

  Takket være et lag af avanceret materiale yder mange 3M operationsafdækninger en total væskebarriere. Mange 3M afdækninger har en absorberende og beskyttende barriere, der forhindrer gennemtrængning og yder modstand mod mikrobiel gennemtrængning.

  Se produktkataloget til 3M™ Steri-Drape™.


 • Dræb bakterier: Reducer risikoen ved postoperatigve sårinfektioner

  Postoperative sårinfektioner har både en negativ effekt på patienternes rekonvalscens og er dyr at behandle, men ved at benytte pålidelige operationsafdækninger og kitler kan du reducere andelen af sygehuserhvervede infektioner væsentligt.

  Find ud af, hvordan 3M™ Ioban™ 2 Antimikrobiel incisionsfilm kan reducere risikoen ved postoperative sårinfektioner her.


Viser 1-1 af 1 matchende produkter
Sammenlign op til tre produkter:
Sammenlign
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk