1. Alle 3M-produkter
 • 3M™ Trizact™ Slibebånd 953FA, A30, Variabel Konfiguration
 • 3M™ Trizact™ Slibebånd 953FA, A30, Variabel Konfiguration

  3M-id 7100052806
  • Trizact™-slibemidler kan holde op til fem gange længere end traditionelle slibemidler
  • Slidstærkt lærredsgrundvæv med XF-vægt giver ekstra fleksibilitet
  • De keramiske slibekorn har lav arbejdstemperatur og giver uovertruffen skæreevne
  • Ideel, når der er brug for en mere aggressiv skæring
   Mere
  Specifikationer
  Brand
  Trizact™
  Mikronstørrelse
  A30
  Produktform
  Bælte
  Rygmateriale
  Stof
  Slibemateriale
  Keramik
  Vægt på rygmateriale
  XF-vægt
  Detaljer
  • Trizact™-slibemidler kan holde op til fem gange længere end traditionelle slibemidler
  • Slidstærkt lærredsgrundvæv med XF-vægt giver ekstra fleksibilitet
  • De keramiske slibekorn har lav arbejdstemperatur og giver uovertruffen skæreevne
  • Ideel, når der er brug for en mere aggressiv skæring

  3M™ Trizact™-slibebånd 953FA har keramikkorn, der sikrer en hurtig og aggressiv skæring. Vores slibebånd har et grundvæv med XF-vægt, der både er slidstærkt og fleksibelt.

  Du kan dimensionere og finslibe våde, centerløse eller flade slibeopgaver på jernmaterialer, rustfrit stål og ikke-jernholdige materialer med 3M™ Trizact™-slibebånd 953FA. Grundvævet med XF-vægt er ikke så stift som YF – hvilket giver en god balance mellem holdbarhed og fleksibilitet. Disse egenskaber gør vores slibebånd til et godt match til poleringsopgaver, hvor der kræves et solidt slibemiddel, der samtidig er følsomt over for uregelmæssigheder i overfladen. Dette lærredsgrundvæv bruger også en resinbinding, der er specialdesignet til at modstå termiske og kemiske forringelser, som opstår under slibningen. Det giver fantastiske resultater på mange forskellige metaller, bl.a. titanium, zirconium og andre legeringer – hvilket sikrer enestående kvalitet, produktionsmængde og besparelser. Vores 953FA-slibebånd fås i varianter fra A160 til A6. Derudover fås A300 på en stivere bagbeklædning med YF-vægt. Keramiske blandingsprodukter består af aluminiumoxid blandet med keramikkorn, hvilket giver et hårdere slibemiddel, der kan holde længere. De keramiske slibemidler er perfekte til fjernelse af materialer og er udviklet til at brække af ofte. De kan modstå høj varme og høje belastninger. Blandingen af keramik og aluminiumoxid overgår aluminiumoxid-slibemidler både hvad angår skærehastighed og holdbarhed. 3M Trizact-slibemidler forbedrer lysdimensionering og poleringsarbejde ved at reducere bearbejdningstrinnene, øge produktionsmængden og skabe ensartethed. Der opnås store fordele ved hjælp af 3M's mikroreplikationsteknologi. Under mikroreplikation klæbes små tredimensionale strukturer, der ligner pyramider, fast på en bagbeklædning. Disse pyramider indeholder minerallag, der nedbrydes gradvist ved vedvarende brug, så der kommer nyt slibemineral frem. Denne konstante fornyelse af mineraler opretholder en konstant og skarp slibning. Den kontinuerlige skarpe skæreevne reducerer behovet for at udskifte slibemidlet, hvilket giver en højere produktionsmængde og øget produktivitet. Da mineralet er jævnt fordelt ud over slibefladen, får arbejdsemnet desuden vedvarende i stedet for uregelmæssig kontakt, hvilket giver ensartet skæring. Til alt lige fra medicinske implantater og kirurgiske værktøjer til gearkassekomponenter er 3M Trizact-slibemidlerne unikt velegnede til opgaver med meget specifikke tekniske krav – og leverer en ensartet finish hver gang.

  Foreslåede anvendelser

  • Du kan dimensionere og finslibe våde, centerløse eller flade slibeopgaver på jernmaterialer, rustfrit stål og ikke-jernholdige materialer
  Andre 3M-websites
  bCom
  Følg os
  De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
  Skift lokation
  Danmark - Dansk