1. Alle 3M-produkter

3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F

 • Hurtig og brugervenlig permanent sammenføjningsmetode, som er særdeles stærk og yderst holdbar.
 • Trykfølsomt klæbestof klæber ved kontakt, hvilket giver øjeblikkelig håndteringsstyrke
 • Næsten usynlig sammenføjning holder overfladen jævn
 • Hvid og 2 mm tyk højtydende, dobbeltklæbende trykfølsom akrylskumtape
 Mere
Generel længde (metrisk)
Overall_Length_Metric
Samlet bredde (metrisk standard)
Overall_Width_Metric
Se alle produkter 
 Generel længde (metrisk)  Samlet bredde (metrisk standard)
Alle modeller
Luk

Har du brug for tapen i en bestemt form eller størrelse tilpasset dit design?

Konvertere tager vores brancheførende limteknologier og tilføjer deres egen ekspertise til at omdanne dem til tilpassede konverterede dele, der er perfekte til dit design.

Specifikationer
Applikation
Arkitektonisk panel
Brancher
Byggeri, Metalbearbejdning, Skiltning, Transport
Brand
3M™
Detaljer
 • Hurtig og brugervenlig permanent sammenføjningsmetode, som er særdeles stærk og yderst holdbar.
 • Trykfølsomt klæbestof klæber ved kontakt, hvilket giver øjeblikkelig håndteringsstyrke
 • Næsten usynlig sammenføjning holder overfladen jævn
 • Hvid og 2 mm tyk højtydende, dobbeltklæbende trykfølsom akrylskumtape
 • Kan erstatte mekaniske fastgørelsesmetoder (nitter, svejsninger, skruer) eller flydende klæbestoffer, så du slipper for at bore, slibe, skure, svejse og gøre rent
 • Høj dynamisk stressabsorption reducerer vibrationer og stresspåvirkninger
 • Skaber en permanent forsegling mod vand, fugt og meget andet
 • Giver mulighed for brug af tyndere, lettere og forskellige materialer

Vores 3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F er en hvid og 2 mm tyk højtydende dobbeltklæbende trykfølsom akrylskumtape. Den er ideel til fastgørelse af arkitektoniske metalpaneler.

Vores 3M™ VHB™ Structural Metal Cladding Tape W20F er vores højtydende dobbeltklæbende trykfølsomme akrylskumtape. Den bruges til at fastgøre metalplader til metalrammer i facadesystemer som erstatning for almindelige mekaniske fastgørelsesmetoder, pakninger og strukturelle silikonetætningsmaterialer Ydeevne under brug samt testresultaterne demonstrerer den enestående holdbarhed og temperaturydeevne for den kemiske sammensætning af 3M™ VHB™ tapens akrylskum. Brug af 3M VHB structural metal cladding tape besluttes på baggrund af et bestemt projekt. Brugsvejledning baseres på klæbetestresultater genereret af 3Ms tekniske afdeling. Denne projektspecifikke brugsvejledning leveres til kunden og skal overholdes under sammenføjningsprocessen. En helt ualmindelig skumtape 3M VHB tapen blev opfundet i 1980 som den første af sin slags. Denne unikke tape kombinerer tilpasningsevne med en stærk, permanent klæbeevne. Resultatet er en ekstremt stærk tape, der sidder fast på mange forskellige slags materialer. 3M VHB tapen er et gennemprøvet alternativ til skruer, nitter, svejsninger og andre former for mekaniske fastgørelsesmetoder. Skyskrabere, mobiltelefoner, elektriske motorvejsskilte, køleskabe, vinduer i bygninger og meget andet er alle afhængige af denne tape i ét eller flere trin i samlings-, monterings-, fastgørelses- og forseglingsprocessen. Denne populære og pålidelige tape tilbyder en ensartet klæbeevne, enestående holdbarhed og fremragende modstand mod opløsningsmidler og fugt. 3M er garant for produkter i topkvalitet og sidder klar til give dig designvejledning og teknisk support, når du har behov for det. Dokumenteret pålidelighed fra 3M VHB tape 3M VHB tape tilbyder en varig klæbeevne på en måde, som mekaniske fastgørelsesmetoder ikke kan tilbyde. Denne tape forbedrer færdigproducerede varers udseende ved at gøre nitter og skruer overflødige og giver en øjeblikkelig håndteringsstyrke. I de fleste tilfælde er det hurtigere at fastgøre med 3M VHB tape end at bore, skrue eller anvende flydende klæbestoffer. Denne alsidige serie af tape kan bruges både indendørs og udendørs til mange formål, herunder samling af vinduer, døre og skilte, elektronik, byggeri og talrige andre industrielle formål. 3M VHB tape er kemisk bestandig og er både UV- og temperaturstabil, så de kan klare både Dubais varme og Canadas kulde. Den unikke kemiske akrylforbindelse er yderst holdbar og modstår ændringer over tid, hvilket gør den til en langtidsholdbar og effektiv tape, du kan stole på. Vi lader den gode idé blive til virkelighed ved hjælp af videnskab og innovation 3Ms afdeling for industrielle lime og tape bruger deres ekspertise inden for klæbning til at frembringe innovative løsninger, der forbedrer design- og produktionsprocesser for virksomheder over hele verden. I sidste ende hjælper 3M-teknologier kunder som dig med at lancere konkurrencedygtige produkter hurtigere og mere effektivt.

Foreslåede anvendelser

 • Brug til fastgørelse af metalplader til metalrammer i facadesystemer