1. Alle 3M-produkter

3M™ VHB™ tape 4942

3M-id 7000072466
 • Hurtig og brugervenlig permanent sammenføjningsmetode, der er særdeles stærk og yderst holdbar.
 • Trykfølsomt klæbestof klæber ved kontakt, hvilket giver øjeblikkelig håndteringsstyrke
 • Næsten usynlig sammenføjning holder overfladen jævn
 • Det hvide og 0,8 mm tykke, almindelige klæbestof med fast skum er desuden i stand til at modstå høje temperaturer.
 Mere

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Applikation
Metalfastgørelse
Brancher
Metalbearbejdning, Skiltning, Transport
Generel længde (imperial)
36 yd
Generel længde (metrisk)
33 m
Samlet bredde (metrisk standard)
25 mm
Samlet dybde (britisk standard)
1 in
Detaljer
 • Hurtig og brugervenlig permanent sammenføjningsmetode, der er særdeles stærk og yderst holdbar.
 • Trykfølsomt klæbestof klæber ved kontakt, hvilket giver øjeblikkelig håndteringsstyrke
 • Næsten usynlig sammenføjning holder overfladen jævn
 • Det hvide og 0,8 mm tykke, almindelige klæbestof med fast skum er desuden i stand til at modstå høje temperaturer.
 • Kan erstatte mekaniske fastgørelsesmetoder (nitter, svejsninger, skruer) eller flydende klæbestoffer, så du slipper for at bore, slibe, skure, svejse og gøre rent
 • Høj dynamisk stressabsorption reducerer vibrationer og stresspåvirkninger
 • Skaber en permanent forsegling mod vand, fugt og meget andet
 • Giver mulighed for brug af tyndere, lettere og forskellige materialer
 • Fremragende temperaturbestandighed, når metaldele skal sammenføjes inden maling

3M™ VHB™ tape 4942F er vores hvide og 0,8 mm tyk, dobbeltklæbende akrylskumtape med et "high tack" akrylklæbestof. Det kan erstatte nitter, svejsninger og skruer. Det tilbyder fleksibilitet med sin viskoelasticitet og en effektiv evne til at klæbe på en række materialer med høj overfladeenergi.

Dream, design, deliver - med 3M™ VHB™ tape 4942 Vores tape er med et klæbestof til generelle formål på begge sider af en fast skumkerne. Evnen til at klare høje temperaturer gør denne serie ideel til fastgørelse inden påbegyndelse af maling ved høje temperaturer. Den bruges typisk på metaloverflader såsom aluminium, galvaniseret stål og rustfrit stål. Denne tape kan blandt andet bruges til fastgørelse af paneler, herunder samling inden maling i ovn, samt dekorativt materiale og pyntelister. Anbefalede anvendelsesformål: Afstivere til panel, paneler til ramme, dekorativt materiale og pyntelister, navneskilte og logoer. En helt ualmindelig skumtape 3M opfandt 3M™ VHB™ tapen i 1980 som den første af sin slags. Denne unikke tape kombinerer tilpasningsevne med en stærk, permanent klæbeevne. Resultatet er en ekstremt stærk tape, der sidder fast på mange forskellige slags materialer. 3M VHB tapen er et gennemprøvet alternativ til skruer, nitter, svejsninger og andre former for mekaniske fastgørelsesmetoder. Skyskrabere, mobiltelefoner, elektriske motorvejsskilte, køleskabe, vinduer i bygninger og meget andet er alle afhængige af denne tape i ét eller flere trin i samlings-, monterings-, fastgørelses- og forseglingsprocessen. Denne populære og pålidelige tape tilbyder en ensartet klæbeevne, enestående holdbarhed og fremragende modstand mod opløsningsmidler og fugt. 3M er garant for produkter i topkvalitet og sidder klar til give dig designvejledning og teknisk support, når du har behov for det. Dokumenteret pålidelighed fra 3M VHB tape 3M VHB tape tilbyder en varig klæbeevne på en måde, som mekaniske fastgørelsesmetoder ikke kan tilbyde. Denne tape forbedrer færdigproducerede varers udseende ved at gøre nitter og skruer overflødige og giver en øjeblikkelig håndteringsstyrke. I de fleste tilfælde er det hurtigere at fastgøre med 3M VHB tape end at bore, skrue eller anvende flydende klæbestoffer. Denne alsidige serie af tape kan bruges både indendørs og udendørs til mange formål, herunder samling af vinduer, døre og skilte, elektronik, byggeri og talrige andre industrielle formål. 3M VHB tape er kemisk bestandigt og er både UV- og temperaturstabilt, så de kan klare både Dubais varme og Canadas kulde. Den unikke kemiske akrylforbindelse er yderst holdbar og modstår ændringer over tid, hvilket gør den til en langtidsholdbar og effektiv tape, du kan stole på. Vi lader den gode idé blive til virkelighed ved hjælp af videnskab og innovation 3Ms afdeling for industrielle lime og tape bruger deres ekspertise inden for klæbning til at frembringe innovative løsninger, der forbedrer design- og produktionsprocesser for virksomheder over hele verden. I sidste ende hjælper 3M-teknologier kunder som dig med at lancere konkurrencedygtige produkter hurtigere og mere effektivt.

Foreslåede anvendelser

 • Bruges til fastgørelse af paneler, herunder samling inden maling i ovn, samt dekorativt materiale og pyntelister.
 • Kan bruges til mange forskellige formål inden for transport, hårde hvidevarer, elektronik, skilte og generelle industrielle formål
Ressourcer
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk