1. Alle 3M-produkter

Scotch-Brite™ Bånd SC-BL

3M-id B40071955
 • Ideelt til anvendelse, der kræver lavt stræk, slidstærkt lærred og rygmateriale med polyesterbelægning
 • Velegnet til brug på mange underlag – fra rustfrit stål til messing
 • Fås i en lang række varianter af mineraler, finheder og slibebåndstyper til forskellig anvendelse
 • Spændstige ikke-vævede nylonfibre behandler overfladen uden at ændre arbejdsemnets geometri
 Mere
Specifikationer
Anvendelsesområder
Finishing, Slibning
Produktform
Bælte
Detaljer
 • Ideelt til anvendelse, der kræver lavt stræk, slidstærkt lærred og rygmateriale med polyesterbelægning
 • Velegnet til brug på mange underlag – fra rustfrit stål til messing
 • Fås i en lang række varianter af mineraler, finheder og slibebåndstyper til forskellig anvendelse
 • Spændstige ikke-vævede nylonfibre behandler overfladen uden at ændre arbejdsemnets geometri
 • Nemt at bruge.
 • Strækbestandigt væv.

Scotch-Brite™ Slibebånd med lavt stræk til overfladebehandling er vores slidstærke og fleksible slibebånd med moderat styrke til alsidig brug ved afrensning, polering og let afgratning. Vores slibebånd leverer både gode resultater på krumme og ujævne overflader og giver en aggressiv skæring uden at beskadige underlaget.

Scotch-Brite™ slibebånd til overfladebehandling giver en jævn, gratfri overflade ideel til afrensning, afgratning og finish. Den fjederlignende egenskab, som dette uvævede nylonvæv besidder, resulterer i fremragende bløde kantegenskaber til den bedste finish. Konstruktionen er et unikt nylonvæv bestående af syntetiske fibre og slibemineraler, som gør det muligt at forbedre kvaliteten af emnets overflade uden at ændre emnets dimension. Den åbne struktur nedsætter risikoen for forkastning eller misfarvning af emnet og modstår såkaldt pakning, hvilket medvirker til forbedret finish og forlængelse af produktets levetid. Vævets udformning garanterer kontinuerlig fremføring af frisk slibemineral til overfladen og giver en ensartet, suveræn finish og nedsætter sandsynligheden for overbearbejdning af emnet og negativ påvirkning af kritiske tolerancer. Scotch-Brite™ slibebånd findes i mange forskellige bredder og længder. Vi et stort udvalg af bånd, der passer til de fleste industrielle båndpudsere, såsom til bredbånds-, bjælke, alm. båndslibere, samt smalle bånd bruges sammen med båndfilværktøjer til metalarbejde for at få adgang til små områder eller inde i hjørner. Båndslibere bruges til afgratning , slibning og finish på en lang række overflader.

Vi fremstiller Scotch-Brite™ slibebånd med aluminiumoxid slibemineral. Aluminiumoxid A/O er rundt, blokagtig med afrundede kanter, haver stor slidstyrke og er meget robust.

Vi udviklede Scotch-Brite™ overfladebehandlingsprodukter med slibemineraler, der er indbygget i uvævet nylon eller syntetiske fibre. Kombinationen af slibemineraler og fibre skaber et slibesystem, der leverer konsekvente resultater i hele produktets levetid. Væv konstruktionen arbejder koldt, hvilket reducerer risikoen for misfarvning og krumning af delene. Fibrene er belastningsbestandige og holder mineralerne skærende med høj ydelse ved at begrænse tilstopning af fibrene, hvilket også forlænger båndets levetid.

Scotch-Brite™ slibebånd giver konsekvent finish og holdbar, lang levetid på grund af den tredimensionelle konstruktion. Fremragende til finish, rengøring, afgratning og tilpasning. Efterlader en gratfri overflade. Nem at bruge for operatøren uden at beskadige emnet. Fleksibelt forstærket væv på nylonryg med A/O gør, at båndet kan fortsætte med at køre på værktøjer og udstyr i hele dets lange levetid.

Foreslåede anvendelser

 • Anvend til afrensning, polering, slibning og afgratning
Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk