Success Simplified

Success Simplified i arbejdsgangen inden for indirekte restaureringer

Anbefalinger til best practice inden for protetik

Forenkling af arbejdsgangen inden for indirekte restaureringer

 • bedste praksis

  Indirekte restaureringsprocedurer er komplekse. De består af mange forskellige kliniske og laboratorietekniske trin, og hvert enkelt trin omfatter en række kliniske udfordringer. Derfor er 3M gået sammen med fem eksperter om at udvikle en konsensus for anbefalinger til best practice inden for protetikprocedurer. De bygger på de seneste videnskabelige forskningsresultater og omfattende personlig erfaring fra klinisk arbejde.

  Vores mål er, at du, som kliniker, får en viden om udvælgelse af indikationsspecifikt kronemateriale og kliniske tip til succesfuld og effektiv anvendelse af det, så det bedste resultat opnås uden fejl.

  Resultatet er en forenklet 7-trinsprocedure, der omfatter alle faser fra valg af restaureringsmateriale til vedligeholdelse, og vi har sammenfattet dem i en folder, så du kan få et indtryk af, hvad du kan forvente. Du kan få mere detaljeret træning via vores blog kaldet Success Simplified, live-webinarer, foredrag og workshops.

  Download folderen


De 7 trin i den indirekte arbejdsgang

I hvert enkelt proceduretrin beskrives de vigtigste valgmuligheder, udvælgelseskriterier og relevante faktorer for de beslutninger, der skal tages. Målet er at tandlægen på klinikken er i stand til at vælge de individuelle faktorer til hver enkelt case, hvilket resulterer i en anbefalet case-specifik klinisk protokol.

Valg af dentalmateriale Opbygninger (stift og krone) Præparation Provisorium Aftrykstagning Cementering Vedligeholdelse

Mød de certificerede medlemmer af Success Simplified

Dette koncept startede med et team af fem internationale eksperter bestående af både klinikere og akademiske forskere. Sammen udviklede de en konsensus på baggrund af de seneste videnskabelige resultater, men de tog også højde for de udfordringer og begrænsninger, der findes i en moderne tandlægepraksis.


"Jan-Frederik Güth er Deputy Director på Department of Prosthodontics ved University Hospital of the Ludwig-Maximilians University i München.
Han fik sin doktorgrad inden for tandlægevidenskab i 2018 og sin habilitation i 2014 fra samme universitet.
I 2013 var han gæsteforsker på University of Southern California (med Pascal Magne), og han er specialist inden for protetik (den tyske forening for protetik DGPro) og implantologi (og særligt implantatprotetik; DGI).
Hans primære fokusområde og forskning omfatter digital aftryksteknologi og -arbejdsgang, CAD/CAM, æstetik- og restaureringsmaterialer indenfor protetik."

"Paulo Monteiro fik sin doktorgrad inden for tandlægevidenskab fra Instituto Superior de Ciências da Saúde in Caparica (ISCSEM) i Portugal.
Her udviklede han sin passion for æstetisk tandpleje.
I 2005 gennemførte han to efteruddannelser inden for æstetik og fyldningsterapi på ISCSEM.
Han fik også en kandidatgrad inden for odontologi på samme institut.
Han er koordinator og professor for efteruddannelsesprogrammet for æstetik og fyldningsterapi på Instituto Universitário Egas Moniz og har en eksklusiv tandlægeklinik i Lissabon med speciale i æstetik og kosmetiske dentalbehandlinger."

"Akit Patel er uddannet på Guy’s Hospital Dental Institute i 2002.
Han gennemførte derefter en specialuddannelse i protetik på UCL (University College London) Eastman Dental Hospital and Institute og fik sin kandidatgrad i klinisk odontologi (fast og aftagelig protetik) i 2008 med æresbevisning og hædersbevisning for akademisk udmærkelse.
Han blev tildelt medlemskab indenfor Restorative Dentistry af Royal College of Surgeons of England i 2009.
Dr. Patel er specialist inden for protetik og arbejder i en privat specialistpraksis med fokus på implantater, æstetik og dentale restaureringer.
Han er også Clinical Senior Teaching Fellow på UCL Eastman Dental Institute, foredragsholder på Bristol University og ITI Fellow."

"Carlos Eduardo Sabrosa fik sin tandlægeeksamen in 1992 på State University of Rio de Janeiro Dental School (Brasilien) og Clinical Advanced Graduate Studies (CAGS) i protetik på Boston University Goldman School of Dental Medicine i 1996.
Han fik æresbevisningen Steven Gordon Research/Clinical Award i 1995 og 1996 og Tylman Research Grant Award i 1993 fra American College of Prosthodontics.
Dr. Sabrosa fik også sin MSD og DScD inden for protetik/biomaterialer på Boston University Goldman School of Dental Medicine i henholdsvis 1997 og 1999.
Han har sin private praksis med speciale i oral rehabilitering og implantologi i Leblon ved Rio de Janeiro i Brasilien og er gæsteprofessor ved Instituto Universitário Egas Moniz i Portugal."

Stefan Vandeweghe færdiggjorde sine studier inden for odontologi ved Ghent University i 2006 og specialiserede sig efterfølgende i oral implantologi.
I 2010 fik han sin ph.d. grad med afhandlingen "Factors affecting bone remodeling around surface-modified Southern Implants".
Fra 2010 til 2011 var dr.
Vandeweghe post-doc forsker ved universitetet i Malmø i Sverige, inden han vendte tilbage til Belgien, hvor han startede sin private praksis med sin hustru Charlotte.
Han fortsatte desuden sin forskning ved universitetet i Ghent, hvor han blev professor og leder af Department of Reconstructive Dentistry i 2017.

 • Du inviteres til bloggen Brain Floss

  Du inviteres til bloggen Brain Floss

  Vi inviterer dig til at besøge vores blog om Success Simplified, hvor vi regelmæssigt deler kliniske tips og tricks, anbefalinger og nyligt udviklede retningslinjer. Alle indlæg på platformen overholder de grundlæggende principper, der er defineret af vores eksperter: enkelhed, minimalt invasivt og omkostningseffektivt. Abonner på den månedlige blogopdatering, så du er up-to-date med de seneste nyheder.

  Besøg bloggen, og abonner på den


Vi introducerer nu 3M™ Impregum™ Super Quick Polyæter aftryksmateriale
Vi introducerer nu 3M™ Impregum™ Super Quick Polyæter aftryksmateriale

Impregum Super Quick Polyæter aftryksmateriale kombinerer fantastiske egenskaber og pålideligheden fra polyæter med hurtigheden fra en A-silikone.

 • Ny og forbedret sammensætning
 • Superhurtig afbindingstid på to minutter
 • Betydelig forbedret smag og duft

Få flere oplysninger om Impregum Super Quick Polyæter aftryksmateriale.

Deltag i vores live-arrangementer med Success Simplified

Du bestemmer selv, hvordan du vil lære. Har du lyst til at se et online-webinar med mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne? Du skal blot tilmelde dig, læne dig tilbage, slappe af og begynde at lære.

Vi du hellere deltage på foredrag og workshops? Vi vil gerne se dig til et af vores live-arrangementer.

 • Live online-webinar – 12. maj 2020

  Live online-webinar – 12. maj 2020

  I dette webinar gennemgår stiftende medlem prof.dr. Stefan Vandeweghe alle de 7 trin for den indirekte dentalprocedure i Success Simplified ved at demonstrere dem på patienter på sin klinik. Han guider dig igennem alle trinnene lige fra materialevalg til aftrykstagning og afsluttende cementering og vedligeholdelse, så der opnås et pålideligt slutresultat.


Tæt  
 • Alle felter skal udfyldes, medmindre de er angivet som valgfrie

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send

Mange tak.

Din formular er registreret
Download folderen

Vi beklager...

Der opstod en fejl under indsendelsen. Prøv igen senere...

Lad os holde kontakten

Vil du ikke gå glip af de seneste nyheder fra 3M Oral Care? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv den første, der får nyhederne.
Har du spørgsmål til os? Vi vil altid gerne hjælpe! Brug knappen Kontakt os. Så vender vi tilbage til dig.