Kabelkappe reparation

Kabelkappe reparation

Ekstrem holdbarhed


Reparation af kabelkappe

Reparation af kabelkappe: Vælg det sikre

3M's eltape udgør en hurtig og nem reparationsløsning. I forbindelse med trækning af kabler, daglige brug af udstyr og maskiner kan der hurtigt opstå kabelskader – og de skal repareres lige så hurtigt. Reparationstape til kabelkappe gør det til en nem opgave.

 • 3M's omfattende portefølje af eltape i høj kvalitet understøtter en lang række applikationer, der passer til anvendelsesformålet og kan afhjælpe skader.

  Ved let og overfladisk skade på kablet kan elektrikeren vælge mellem en række forskellige 3M-produkter såsom Scotch® 2234 Kabelkappe reparationstape (Kaldet ”Dæk” tapen” til kraftige kabler eller vinylmastiktape Scotch® 06147 til mindre kabler/ledninger eller som en kombination af Scotch® 2228 mastiktape med gumiryg og Scotch Super 33+ eller Super 88 PVC-tape.

  Til større skader hvor inderlederen fx er skadet kan benyttes en kombination af flere Scotch tapes. Kontakt 3M.


 • Scotch® 2228 mastiktape med gummi-rygmateriale

  Formbar, isolerende og forseglende mastiktape med et EPR-gummirygmateriale

 • Scotch® tape 2234

  Scotch® tape 2234 sort mastik tape med gummiryg BxL = 51 mm x 1.8 m 2.1 mm tyk er en fleksibel tape der forsegler sig selv ved montage med halvt overlap. Den er modstandsdygtige overfor UV, vand og fugt meget slidstærk og anvendes til at reparerer kabelkappeskader.

 • Scotch® Super 33+™ PVC el-tape (vinyl)

  PVC-isoleringstape i professionel kvalitet. Den har fremragende modstandsdygtighed over for: slitage, fugt og korrosion og kan benyttes under alle vejrforhold.

 • Scotch® Super 88 PVC el-tape (vinyl)

  Førsteklasses vejrbestandig og kraftig PVC-isoleringstape med fremragende slidstyrke.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk