• Vi er gået sammen med ITU World Triathlon Series-mesteren Javier Gómez Noya for bedre at kunne fremhæve fordelene ved de forskellige FUTURO™ kropsstøtter og skinner.

  Siden 2006 har Javier været en af de mest succesrige triatleter i verden, og han har således vundet guld i ITU World Triathlon Series fem gange og sølv ved OL i London i 2012 for at nævne bare nogle af de titler, han har vundet igennem årene.

  Han er en inspirerende personlighed, der læste til ingeniør, inden han besluttede sig for at blive professionel atlet. Javier surfer, spiller guitar, bidrager til UNICEFs arbejde og samarbejder med et spansk universitet for at støtte unge sportsudøvere.

  Selvom han fik en alvorlig albueskade i 2015, holdt Javier aldrig op med at kæmpe og gjorde på fantastisk vis comeback på topplan med flere titler og succeser til følge, hvilket er et imponerende eksempel på den passion og kampånd, som FUTURO™ Brand står for. Javier får stærk støtte til knæene ved at bruge en række FUTURO™ produkter, som giver ham den komfort, pasform og kompression, han har brug for i sin træning.


Facebook

Følg Javier på Facebook, hvis du vil læse om en verdensmesters trængsler, triumfer og triatlon.


 • Javier Gómez Noya Warming Up

  FUTURO – den støtte, du behøver for at kunne gøre lidt mere

  For at opnå målrettet støtte og komfort gør Javier brug af en række FUTURO™ produkter, som giver ham den pasform og kompression, han skal bruge, når han træner.


Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemærke tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk