• FUTURO™ Sport knæstøtte med Fugtkontrol.

  FUTURO™ Sport knæstøtte med Fugtkontrol.

  Javier bruger FUTURO™ Sport knæstøtte med Fugtkontrol, når han træner, for at støtte sine knæ, når de er stive, svage eller skadede. Denne knæstøtte er lavet af stærke, holdbare materialer, som giver stabilitet, og den har et flot og behageligt design med præcisionsstropper, der holder den på plads.

  Den unikke kombination af neopren og Polartec® Power Stretch-RX®-materialer holder knæet varmt og smidigt, mens overflødig varme og fugt slippes ud.

 • FUTURO™ Sport Custom Dial knæstrop.

  FUTURO™ Sport Custom Dial knæstrop.

  Når Javier træner, bruger han en FUTURO™ Sport Custom Dial knæstrop for at skabe et målrettet tryk under knæskallen uden at øge trykket rundt om hele benet.

  Den giver et mere præcist tryk end en almindelig knæstrop og har en justerbar krog og løkkestrop med bløde kanter, så du kan nyde gavn af en personlig tilpasning med ekstra komfort.

 • FUTURO™ Vandafvisende håndledsstøtte.

  FUTURO™ Vandafvisende håndledsstøtte.

  Javier anbefaler FUTURO™ Vandafvisende Håndledsstøtte, især til svømmere. Takket være sine vandafvisende materialer og det lette, åndbare design yder støttebandagen god stabiliserende støtte, selvom du er aktiv i våde eller snavsede miljøer.

  Støttebandagen har en lavt udskåret ergonomisk form, som tillader fingrene at bevæge sig ret frit, mens den sørger for effektiv smertelindring ved forstuvninger, forstrækninger og symptomer på karpaltunnelsyndrom*.

  * Læger anbefaler ofte at bruge en stiv håndledsstøtte ved karpaltunnelsyndrom eller andre smertefulde håndledslidelser.

 • FUTURO™ Sport luksus ankelstabilisator.

  FUTURO™ Sport luksus ankelstabilisator.

  Javier anbefaler FUTURO™ Sport Deluxe ankelstabilisator, hvis man har stive, svage eller skadede ankler, som har brug for beskyttelse, stiv støtte og ekstra styrke.Andre 3M-websites
bCom
Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemærke tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk