Ekspertpanel
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Mød panelet

Hos FUTURO™ Brand designer vi vores produkter, så de giver vores kunder bedre livskvalitet. For at sikre, at FUTURO Brand er blandt de mest pålidelige navne inden for skinner og støttebandager, understøttes alle vores produkter af vores ekspertpanel af teknikere og sundhedspersonale.
Disse eksperter forsker, udvikler og tester både eksisterende og nye produkter, og de kombinerer det, der observeres i praksis, med kundernes behov og sørger for, at kun de bedste produkter finder vej til din lokale forhandler. Det er nødvendigt for at sikre, at topmoderne forskning, idéer og løsninger indgår i vores innovative udvalg af produkter. Alt sammen gøres med ét mål for øje: at hjælpe dig med at leve livet fuldt ud.


Ralph Buschbacher, M.D

Ekspert i bevægelsesapparatet – leder af FUTURO™-ekspertpanelet

Ralph Buschbacher, M.D., giver FUTURO™-ekspertpanelet et værdifuldt indblik i specialeområdet fysisk aktivitet som lægemiddel, ligesom han er leder for teamet.
Dr. Buschbachers ansvarsområder er bl.a. at sikre, at hans team har topmoderne faciliteter og ressourcer til at forske, udvikle og teste nye materialer, teknologier og produkter og kombinere alle erfaringer fra alle medlemmer. Det giver FUTURO™ Brand mulighed for at levere produkter i den høje kvalitet, som vores forbrugere forventer.

 • Ralph Buschbacher

  Han har fået udgivet adskillige materialer og er en anerkendt forsker, der praktiserer muskuloskeletal medicin med fokus på arbejdsmedicin. Dr. Buschbacher giver FUTURO fordelen af at kunne trække på hans materialer, bl.a. hvordan støtteprodukter kan afhjælpe symptomer på lidelser, der skyldes muskelsvækkelse og lidelser i leddene.

  Hans ekspertise sikrer, at alle FUTURO-støtteprodukter indeholder den nyeste medicinske teknologi.

  Dr. Buschbacher startede sin uddannelse på University of Virginia, hvor han tog både en bachelorgrad og en medicineksamen. Han blev valgt som Chief Resident for sin årgang på Medical College of Virginia. Han er en flittig forfatter, der har udgivet over 50 manuskripter, 25 bogkapitler og 11 bøger om muskuloskeletal medicin. Han er p.t. i gang med at udarbejde 8 bøger, der omhandler hans speciale. Dr. Buschbacher har siddet i seks år som nyhedsbrevsredaktør for Association of Academic Physiatrists og er med i bestyrelsen for Association of Academic Physiatrists.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fysioterapeut

Da rigtig mange af vores produkter bæres af brugere, der er i gang med et genoptræningsforløb efter skader, er FUTURO™ Brand så heldige at have en certificeret og erfaren fysioterapeut i FUTURO™-ekspertpanelet. Ryan Gaynor giver værdifuldt input og indblik, som er med til at gøre vores produkter mere effektive og brugbare.

 • Ryan Gaynor

  Ryan Gaynor er uddannet fysioterapeut fra Freedom Physical Therapy Services, S.C., i Milwaukee, og han har en privat praksis, hvor han fokuserer på ortopædiske lidelser med fokus på manuel terapi. Før sit nuværende job var han seks år på Methodist Hospital i Indianapolis, hvor han arbejdede med de landskendte kirurger på Methodist Sports Medicine og fysioterapeuter fra Indiana University School of Medicine. Hans fokus var på at behandle ortopædiske skader, især inden for arbejdsskadesystemet.

  Mens han var i Indianapolis, blev han certificeret udbyder af Active Release Techniques™ (ART)*, et behandlingssystem til blødvævsskader, der har opnået stor anerkendelse blandt sportsfolk. Han har arbejdet sammen med det professionelle footballhold Indianapolis Colts og holdets kirurg, Dr. Tom Klootwyk, som konsulent inden for blødvævsskader, hvor han hjalp med at behandle besværlige tilfælde.

  Ryan Gaynor er medlem af American Physical Therapy Association.

  Han har en mastergrad i fysioterapi fra University of Indianapolis, hvor han også tog sin bachelorgrad.

  *Active Release Techniques™ er et registreret varemærke tilhørende Active Release Techniques, LLC.


Andre 3M-websites
bCom
Følg FUTURO™ Brand:
FUTURO er et varemærke tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk