Grafik til bygninger og mure

Grafik til bygninger og mure

Skil dig ud fra mængden med 3Ms grafik til bygninger og mure

Find en grafikproducent

Der er få ting, der er mere effektive end et bygningsfolie.

Den er stor, iøjnefaldende og uventet. 3Ms grafiske materialer er holdbare, pålidelige og har den højeste trykkvalitet, hvilket er perfekt i forhold til at vække bygningen til live. Uanset om det viser en reklame, får dit virksomhedslogo til at skille sig ud eller markerer en renovering af bygningens udvendige flader, har 3M en holdbar løsning i høj kvalitet til din bygning.


Anvendelsesområder

 • Grafik til bygninger

  Din bygning kan blive til et reklameskilt i en hvilken som helst størrelse. Få det optimale ud af din bygning ved at styrke dit brand og kommunikere det ud. Vi har murgrafikløsninger til både korte og lange perioder. De fungerer på stort set alle overflader, også ujævne overflader.

  Produkter inden for grafik til bygninger

 • Byggerenovering

  Hvis du skal opfriske eller forny de udvendige flader på dine bygninger, er mønstrede, metalliske, skinnende og marmorlignende effekter alle tilgængelige med 3Ms arkitektoniske folier, og de får din bygning til at se ny ud til en fordelagtig pris.

  Folier til byggerenovering

 • Du har mulighed for at få en hurtig og effektiv renoveringsløsning i høj kvalitet med enkel og billig vedligeholdelse efter påsætningen. Med 3Ms arkitektoniske finish og whiteboardfinish kan enhver overflade blive lavet om: from fra mødelokaler og receptionsskranker til vægpaneler og elevatorudsmykning.

  Produkter inden for indendørs finish


Find en godkendt grafikproducent i nærheden af dig.

Find en certificeret og godkendt grafikproducent i nærheden af dig.


Videoer


Om grafik til bygninger og mure

Beklæd en bygning for at opnå maksimal effekt. 3Ms grafiske materialer kan håndtere selv tekstureret vægfinish og skabe en holdbar løsning i høj kvalitet, som modsvarer dine kommunikations- eller renoveringsbehov.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk