1. Hygiene Monitoring
3M Health Care
Hygiene Monitoring and Testing

Hygiejnemonitorering

Hygiejnemonitorering og test

  • 3M tilbyder et bredt udvalg af produkter til hygiejnemonitorering og -test, og som udgør hurtige og pålidelige løsninger til overvågning af biologisk forurening på overflader og i vand i realtid. På den måde kan du træffe velovervejede beslutninger, der kan spare tid og penge for din virksomhed.


Mød den nye vagt på linjen

  • Når det gælder hygiejnemonitorering, er der meget på spil – og nøjagtig information er altafgørende. Men ikke alle systemer er ens. Hold hygiejnen i top med det nye Clean-Trace™-system til hygiejnemonitorering og -kontrol fra 3M™, der nu fås i en ny og endnu mere pålidelig udgave. Systemet hjælper dig med hurtigt at blive klar til at bestå audits. Det er udviklet til at give dig ro i sindet med større nøjagtighed og banebrydende teknologi.


3M™ Clean-Trace™ system til hygiejnemonitorering og -kontrol


For at lære mere om 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring and Management System kontakt os her

Alle felter er obligatoriske, medmindre de er markeret som valgfrie.  • Informationen du giver i denne formular vil blive brugt til besvarelse af din henvendelse og som videre beskrevet i vores Internet Privacy Policy.

    Venligst vær opmærksom på at denne information (inklusiv den originale information og det efterfølgende svar) må blive overført til en server placeret i U.S. for analyse og lagring. Hvis du ikke tillader denne brug af dine personlige informationer, indsend da venligst IKKE denne formular.

  • Send
Tak fordi du kontakter 3M.

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk