Boligforbedring
Velkommen til 3M gør det selv-løsninger til forbedringer i hjemmet
 • Med alt lige fra tape og slibeprodukter til sikkerhedsprodukter og ophængsløsninger er 3M-sortimentet designet til gør det selv-folket. Vores sortiment af boligforbedringsløsninger hjælper dig med at få opgaven udført hurtigt og nemt – og med et renere og skarpere resultat hver eneste gang.


 • Scotch® og ScotchBlue™ afdækningstape

  Overvejer du at male stuen i en ny, frisk farve – eller måske vil du lave en temavæg? Eller det kan være, at du vil peppe gangen lidt op? Uanset hvilken form for udsmykning, du laver, kan du holde overfladerne rene og linjerne lige med Scotch® og ScotchBlue™ afdækningstape.

 • Scotch® gør-det-selv- og reparationstape

  Scotch® universal- og gør det selv-tape gør de fleste boligforbedringsprojekter til en leg. Vælg mellem en række forskellige universaltapes og specialreparationstapes, der er ideelle til forskellige fastgørelses- og reparationsopgaver.

 • 3M™ sikkerhed

  Uanset hvor meget erfaring du har med gør det selv- og boligforbedringsprojekter, skal sikkerheden altid have førsteprioritet. 3M's sikkerhedsprodukter til gør det selv-projekter beskytter dig mod støj, dampe og støv, så du kan koncentrere dig om at gøre et godt stykke arbejde.

 • 3M™ Advanced slibeprodukter

  Vi ved, at folk ikke kan lide at slibe, men det er en nødvendig opgave, hvis du vil have det bedst mulige resultat. Så når du skal slibe noget, kan du gøre det hurtigt og komfortabelt med 3M™ Advanced slibeprodukter.

 • Command™ Brand skadefri ophængsløsninger

  Glem alt om søm og skruer. Command™ produkter er en innovativ måde at udsmykke og organisere dit hjem på uden at ødelægge dine vægge. De er nemme at sætte på og tage af, og du kan hænge billeder, kroge og meget mere op, ligesom du kan omorganisere områder så ofte, du vil.

 • Scotch® montering, fastgørelse og beskyttelse

  Lad boremaskinen ligge, og sig farvel til skruer. Du kan fastgøre og sikre med Scotch® monteringstape og burrebånd, der kan fastgøres igen og igen.


Gør det selv- og boligforbedringsvideoer

Andre 3M-websites
bCom
Følg os
Skift lokation
Danmark - Dansk