1. 3M Danmark
 2. 3M Minedrift, olie og gas

3M Minedrift, olie og gas

Raffinaderi og kemisk fabrik
Vi graver dybt efter metoder, som skal være med til at holde din virksomhed forrest i feltet.
Se alle produkter på Minedrift, olie og gas

Minedrift, olie og gas

Vi forbedrer produktiviteten og beskytter din virksomhed, så du kan bevare forspringet til konkurrenterne.

Vi er fortrolige med arbejde under vanskelige forhold i barske og fjerne egne. Mineraludvinding er i vores DNA. Vi bruger vores omfattende branchekendskab og ekspertise til at udnytte vores mange innovative løsninger for at fremme din erhvervsmæssige udvikling.

 

 • Vi forbedrer produktiviteten og beskytter din virksomhed, så du kan bevare forspringet til konkurrenterne.

  Vi er fortrolige med arbejde under vanskelige forhold i barske og fjerne egne. Mineraludvinding er i vores DNA (minedrift er det andet ”M” i 3M). Vi bruger vores omfattende branchekendskab og ekspertise til at udnytte innovative løsninger, der kan bruges til at fremme din erhvervsmæssige udvikling. Vores førstehåndskendskab til minedrift samt udfordringerne ved udvinding af olie og gas hjælper os med at udvikle produkter og tjenester, der beskytter dine aktiver, dine medarbejdere, din indtjening og miljøet i mange år fremover: Tag for eksempel Glass Bubbles – et tilsætningsstof, som kan lave polymerskum, der er så stærkt, at det kan modstå trykket ved dybhavsolieboringer. Eller vores yderst reflekterende materialer, som er designet til at forbedre medarbejdernes synlighed under dårlige lysforhold, når de oplyses af en lyskilde. Eller vores rensningssystemer til amingas, som sikrer, at din effektivitet højnes, samtidig med at procesudstyret beskyttes, og vedligeholdelsesomkostninger reduceres. Den nye generation af minedrift, olie og gas er ankommet, og med 3M kan du være sikker på, at du er på forkant.

 • 3M Science. Applied to Life.™

  Vores nye brand har videnskab i centrum for alt, hvad vi gør.

  Læs mere Arrow

 • Få mere at vide om, hvordan keramisk materiale gør forskellen

  3M™ keramisk sandfiltersystem hjælper med til at forbedre produktiviteten og effektiviteten.

  Se her Arrow

Om minedrift, olie og gas hos 3M

 • Hos 3M er vi eksperter i at drive din branche fremad. Vi startede for mere end 100 år siden som en minevirksomhed. I dag hjælper vi kunder med at udnytte vores teknologiske ekspertise inden for udvinding, transport, produktion og sikkerhed til minedrift, olie og gas på deres avancerede anvendelsesområder rundt omkring i hele verden. Vi har løsninger til arbejdssikkerheden, som er med til at sikre medarbejderne, teknologiløsninger til hydrofrakturering, skråboring og petrokemisk raffinering, og vi er på den måde med til at sikre, at mine-, olie- og gasvirksomhederne får mest muligt ud af deres ressourcer.