3M™ Versaflo™ premium-hætte med genanvendelig hovedbøjle, S-600-serien

  • 3M ID 7000000149

Giver hoved-, hår-, nakke- og skuldertildækning

Beskytter øjne og ansigt mod væskesprøjt og flyvende lavenergipartikler og støv (Grade F)

Hættestof: 2-lags polypropylen spunbond/lamineret film

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 329KB)
Produkttype Reservedele og tilbehør
Produktfarve Hvid

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
  • Giver hoved-, hår-, nakke- og skuldertildækning
  • Beskytter øjne og ansigt mod væskesprøjt og flyvende lavenergipartikler og støv (Grade F)
  • Hættestof: 2-lags polypropylen spunbond/lamineret film
  • Visirmateriale: PETG
  • Genanvendelig indre hovedbøjle kan være en omkostningseffektiv løsning til miljøer med høj bortskaffelsesgrad
  • Ekstern justerbar luftstrømskontrol giver mulighed for nem justering af luftstrømshastigheder

3M™ Versaflo™ premium-hætter med genanvendelige hovedbøjler, S-600-serien tilbyder kombineret hoved-, hår-, nakke- og skulderdækning. De kan bruges sammen med 3M™ turboåndedrætsværn og trykluftforsynede åndedrætsværn til en lang række anvendelsesformål.

Få hoved-, ansigts-, nakke- og skulderdækning, mens du bruger 3M™ turbo-og trykluftforsynede åndedrætsværnsystemer med 3M™ Versaflo™ premium-hætte med genanvendelig hovedbøjle, S-600-serien. De beskytter mod væskesprøjt og flyvende lavenergipartikler og støv. De kan beskytte mod visse gasser, dampe og partikler, når de bruges med et 3M™-turboåndedrætsværn eller trykluftforsynet åndedrætsværnsystem. Vores premium-hætter tilbyder en genanvendelig indvendig hovedbøjle. Det betyder, at den kan være et mere omkostningseffektivt valg til anvendelser med en høj bortskaffelsesgrad, da kun den snavsede stofhætte udskiftes. Den kan hurtigt samles og har en eksternt justerbar luftstrømskontrol, som giver brugerne mulighed for at ændre luftstrømsfordelingen, så den passer til deres behov. Hætten har en eksternt justerbar luftstrømskontrol, der giver brugerne mulighed for at ændre luftstrømsfordelingen, så den passer til personlige komfortbehov. Med en simpel drejning på den eksterne kontrol kan brugeren flytte placeringen af luft, der strømmer hen over baghovedet til hen over tindinger, ansigt eller visir.

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M