3M™ Lærredstape 6969

3M-id B40066002
  • Den stærke 0,27 mm tape er ideel til bundtning, samling og tætning.
  • Det aggressive gummiklæbestof giver en stærk klæbning og ren fjernelse, selv på ru overflader
  • Vandfast polyethylen-rygmateriale holder det meste fugt ude, og modstår afskrabning og slid
  • Tyk tape kan nemt håndteres og rives nemt og jævnt over uden at splitte.
 Mere
Se alle detajler

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Brudstyrke (metrisk)
59,5 N/100mm
Forlængelse ved mellemrum
16 Percent
Klæbemiddelstype
Gummi
Detaljer
  • Den stærke 0,27 mm tape er ideel til bundtning, samling og tætning.
  • Det aggressive gummiklæbestof giver en stærk klæbning og ren fjernelse, selv på ru overflader
  • Vandfast polyethylen-rygmateriale holder det meste fugt ude, og modstår afskrabning og slid
  • Tyk tape kan nemt håndteres og rives nemt og jævnt over uden at splitte.
  • Overholder brandmodstandskravene i UL 723, ASTM E-84, NFPA 255, UBC 8-1

3M™ 6969 robust lærredstape til industrielle formål, nem afrivning og høj slidstyrke. Fugtbestandig, nemt håndterbar lærredstape, der klare vanskelig opgaver som f.eks. at bundte rør og armeringsjern, ophængning af tungt afdækningsplast og sikring af snublefarer.

Styrken på denne lærredstape skyldes det slidstærke, vandtætte polyethylen-filmrygmateriale. Dens tætte lærred og aggressive gummiklæbestof kombineres med rygmaterialet, hvilket giver en stærk og effektiv tape, der tilpasser sig, sidder fast, hvor den skal, forsegler, beskytter og imødekommer dusinvis af andre krævende anvendelser. Udover styrke og pålidelighed er denne tape nem at rive over med hånden, og fjernes uden at efterlade spor. Denne lærredstape anvendes inden for transport, luftfart, biler, erhvervskøretøjer, RV, busser, lastbiler, skibsværfter, militæret, metalarbejder, møbler, elektronik, solceller, trailer-fremstilling og træbranchen.

Et af de vigtigste punkter, der skal overvejes, når der vælges lærredstape er, hvordan det skal bruges. Når det drejer sig om at vælge en 3M™ lærredstape, der skal bruges til særligt krævende opgaver, skal du overveje følgende: Performance Plus tape 8979 og Outdoor Masking and Stucco tape 5959 er de bedste tape i klassen til indendørs/udendørs brug, der giver ren fjernelse og langvarig vejrbestandighed. 6969 og 3939 er tape der giver pålidelig ydelse til krævende entreprenør-, MRO- og industri-anvendelser.

Behovet for kvaliteter som f.eks. styrke, fugtbestandighed, slidstyrke, varmeresistens og ren fjernelse er blandt de ting, der påvirker effektiviteten af en lærredstape. To ud af de tre hovedfaktorer, der udgør en tapes styrke, er dens rygmateriale og klæbestof. Jo tykkere rygmaterialet er, desto større trækstyrke (resistens mod brud under spænding), fugt og slidstyrke. Et gummibaseret eller syntetisk gummi-klæbestof giver en øjeblikkelig vedhæftning, en stærk klæbning og langvarig fastholdelse, selv under fugtige betingelser. Endelig tilføjer det særlige lærred, der er lamineret mellem rygmaterialet og klæbestoffet, yderligere styrke og medvirker også til at styre en lige horisontal og vertikal afrivning.

Det sidste og ofte oversete faktum omkring tape er generelt, at de alle skal opbevares korrekt. Dårlig klæbning, løft, krøller, brud og vanskelighed ved fjernelse har oftest mere at gøre med alder eller forkert opbevaring af tape end med kvaliteten. I alle tilfælde skal alle produktoplysninger læses grundigt og omhyggeligt. Særligt bør tapens specifikationer vejes op imod den opgave, der skal udføres, for at sikre et vellykket og omkostningseffektivt udfald.

En grundpille i branche- og hjemmeværksteder er, at lærredstape (sommetider fejlagtigt angivet som "duck tape") tjener en lang række forskellige vedligeholdelses-, reparations- og byggebehov. Betegnelsen "duct tape" kommer fra tapens oprindelige anvendelse til varme-, ventilations- og airconditions- (HVAC) anvendelser, herunder kanalforsegling. I dag findes det i bolig-, industri- og erhvervsmiljøer, og bruges effektivt på bygge-, el-, industri-, marine-, militær-, begrænsnings-, lastbil- og bilmarkederne.