1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Slibeprodukter
 4. Skrubskiver
 5. Afgratnings- og finishinghjul
 6. Scotch-Brite™ Clean & Strip Hjul CS-UC, 150 mm x 22 mm, 7S XCS

Scotch-Brite™ Clean & Strip Hjul CS-UC, 150 mm x 22 mm, 7S XCS

 • Varenummer PN12618
 • 3M ID 7000000657
 • UPC 50048011042379,00048011042374

Hård tæthed giver aggressiv afrensning, fjernelse af maling, korrosion og fjernelse af coating

Lav formbarhedsevne og ekstra groft slibemateriale giver en stærk skæreevne uden beskadigelse af basismaterialet

Integreret montering forhindrer forstyrrelser i forbindelse med montering af udstyr under brug

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Hård tæthed giver aggressiv afrensning, fjernelse af maling, korrosion og fjernelse af coating
 • Lav formbarhedsevne og ekstra groft slibemateriale giver en stærk skæreevne uden beskadigelse af basismaterialet
 • Integreret montering forhindrer forstyrrelser i forbindelse med montering af udstyr under brug
 • Flere lag giver længere levetid end versioner med kun ét lag
 • Modvirker tillukning og varmedannelse, hvilket giver længere anvendelse og ensartede resultater i løbet af hele produktets levetid

Scotch-Brite™ Clean & Strip Kophjul er en sammenpresset skrubskive, der er konstrueret til krævende afrensningsopgaver og fjernelse af coating. Vores hjul har et ekstra groft siliciumkarbidmineral kombineret med et hårdt syntetisk væv, der aggressivt fjerner kalk, rust, urenheder i overfladen, maling og andre belægninger.

Fjern misfarvning efter svejsning og svejsesprøjt med Scotch-Brite™ Clean & Strip Kophjul. Vores hjul har en åben vævskonstruktion og aggressive egenskaber, der er lettere at bruge end en stålbørste eller slibesten – og modvirker tillukning ved fjernelse af bløde coatings. Den er udstyret med en integreret koblingsfunktion, der passer til vinkelslibere og forhindrer forstyrrelser i forbindelse med montering af udstyr under brug. Flere lag giver længere levetid end versioner med kun ét lag. Scotch-Brite Clean & Strip Kophjul fås med ekstra groft slibemineral af siliciumkarbid – et syntetisk mineral, der er meget skarpt og ofte anvendes til opgaver med let tryk, f.eks. klargøring før maling. Selvom det nedbryder overfladen hurtigere end aluminiumoxid giver det en uovertruffen finish. Scotch-Brite-slibemidlerne er unikke produkter til overfladebehandling og består af integrerede slibemidler i et ikke-vævet fibermatrix. Denne kombination af slibemidler og ikke-vævet materiale, skaber et slibesystem, der giver ensartede resultater i hele produktets levetid. Det åbne netmateriale har lav arbejdstemperatur og modvirker tillukning, hvilket opretholder slibemineralernes høje skæreevne, idet tilstopning af fibrene begrænses.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.